Kılıbık Erkek

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 191 gün önce görüldü
Eşinin yada sevdiğinin sözünden hiç çıkmayan erkektir. Ve genelde erkekler tarafından, erkeklerin yüz kara olarak adlandırılırlar.
Birde bunun cam sileni, bulaşık yıkanı, evi süpüreni, toz alanı ve ütü yapanı da mevcuttur.​

Valla bulaşık da yıkarım ütü de yaparım. Karımı sevip , yardım ediyorum diye kılıbık diyeceklerse desinler hohoho ^^

Erkek biraz sert olmalı bence

Erkek : Aşkim Akşam Halısaha macı Var oraya gitcem
Kadın : Hayır Gitme Mesaj atmıyosun O zaman
Erkek : Ama Cok Onemli Aşkim
Kadın-Hayır Dedim
Erkek-Peki aşkim

Gibi Gibiiiiii

her erkek sevdigi kadina karsi biraz da olsa kilibiktir.

Sert erkek sevdiğini iddia eden kadınlarla evli olup, eşlerinden izin alamadan hiçbir şey yapmayan erkek profili.

Aşırısı hiçte hoş değil dozunda olsun.

Erkek dediğin karısını günde 3 kere dövüp, hakaret ederek nerde bu çorbanın tuzu lan diye küfür edecek.

Sevdiği kadına değer verince arkadaş çevresinde dalga konusu olan erkek.

Aşırı olmadığı sürece her erkek biraz kılıbık olmalı.

Dedem öyle ya şu yaşta hala babaneme deliler gibi aşık:d

Herşey dozunda iyidir ki hiç hoşlaşmam kilibikliktan oda ayri mevzu. Erkek ağirligini her zaman korumali. Bir kadin esinden cekinmeli daima.

Simdi hepiniz topa dizeceksiniz beni biliyorum ama bu boyle. Demiyorum ki ezsin , dövsün sövsün ama sozu onemli olmali.​

Eşine yardım etmekle kılıbıklık karıştırılmamalı. Kılıbıklık eşinin her dediğini yapan, eşinin sözünden çıkmayan, tamam hayatım, olur aşkım, tabii bitanem, hemen getiriyorum karıcığım, sen nasıl istersen bebeğim tarzındaki erkek tipidir.

E8bNn9.jpg

Gülesim geldi. Haz etmiyorum.

Geri