Kezbanlar

Konu sahibi son olarak 4368 gün önce görüldü
İyide böyle erkekler zaten var :D Bunu biliyoruz, ben böyle değilim kendimi düzelteyim. Üstünede alınan erkek çıkacağını zannetmiyorum. Hem ayrıca :D sen kezbanmışsın demek ki ki Üstüne alınıp bu kadar şeyi yazabiliyorsun tebrikler :D

Evet bir kezban daha kendini ifşa etti :D

İyide böyle erkekler zaten var :D Bunu biliyoruz, ben böyle değilim kendimi düzelteyim. Üstünede alınan erkek çıkacağını zannetmiyorum. Hem ayrıca :D sen kezbanmışsın demek ki ki Üstüne alınıp bu kadar şeyi yazabiliyorsun tebrikler :D

Evet bir kezban daha kendini ifşa etti :D

Bende böyle olduğum için yazmadım yorumu ..
Sadece iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın.Eğer batıramayacaksan susacaksın.
senin o anlattıklarının yarısını annen de yapmıstır emin ol lafın sadece kezban diye nitelendirdiklerine değil ucu sana da dokunuyor. ..bastıra bastıra diyorum gurur duyuyorum :cici:

~Sürekli bir sitem icerisindedirler bu yüzden arabeskin önde gidenleri hep erkek sanatçılardır.
~Kadınlardan hep sikayet ederler ama ayrıldıklarında ilk isi baska kadına gitmek olur.
~Bir kadının canım cicim demesi onlar icin sımarıklıktır ama kendisine yapılınca olay baska.
~Kendilerini bulunmaz hint kuması sanırlar.
~Vücutlarında bulunan 5 kilo kıl kütlesi ile hayata devam ederler.
~Küfürü öğreten kampanyaları vardır.
~Facebook ta kaplan gercek hayatta kedidirler.
~Giyinmeyi bilmezler.
~absent , viski , votka ortami olan her turlu seyi paylasirlar bunu buyukluk sanirlar.
~Arabesk manyaklaridir.
~Bu erkekler her kızla kanka olup sonra sevgili olmayı isterler sonrada kız istemeyince cirkince hareketler yaparlar.
~Kötü vücutları vardır ama kendilerini dev aynasında görürler.
~ingilizce isimleri? Yoktur KAZIM hep KAZIM dır.Bazen playboy_ babyface de olurlar.
~Canları sıkılmaya görsün kıyameti koparırlar.
~Uluslararası iliskileri kuvetlidir.. Tatiana , maria anladiniz siz onu
~İlk kez Resimde gördügü kıza bulusma teklif edecek kadar kibardir.

NOT: Yıllarca vasıfsız olarak yasamis hayati boyunca bunalım icinde olmus psikoloji bozuk bir babanın temelinden sonra dünyaya gelmistir.. Dünyaya tepki icin dogmuslardır..Kendilerini kaf dağında sanıp 10 cm kadar sıcramaları sanırım bunun en belirgin kanıtıdır.

ÖNCE KENDİNİZLE BARIŞIN SoNRA BİZİMLE YARIŞIN....;)

Açılın ben Kezbanım .:D Özelliklerimiz birebir uyuyor.

Geri