Kezbanlar

Konu sahibi son olarak 4367 gün önce görüldü
Kezban Türkiyede ki kızların büyük bir çoğunluğu için kullanılan bir sıfattır. Bazısı bunu hak eder. Hatta çoğunlu hak eder, Kezbanların özelliklerini tanıyalım ;

* Sürekli sitem içinde olduğundan hep dertlidir.
* İlgi çekmek için bana kimse karışamaz, özgürüm vs.vs. gibi yöntemlere başvurur.
* Erkeklerden sürekli şikayet eder, ama sevgilisinden ayrıldığında başka bir erkekle yazışmaya başlamıştır.
* Hemen bu derdi dinleyen erkeğe, '' Canım, Cicim vs. vs. Sensiz mutlu olamam , Sen eksiksin hayatımda, Senin fikirlerine inanıyorum, sana güveniyorum '' gibi yüzlerce kelime sarfederler. ( Hani erkeklerden sitem ediyordun ? )
* Kendilerini dünyanın 8. Harikası sanırlar,
* Kılları, Bıyıkları,Sakalları vardır.
* Çok aşrı küfür etmeyi severler ve küfürlü konuşurlar.
* Face de içtikleri kahveyi içine kadar çekerler ve genelde kahve şekilli şukulludur. '' Kalp vs. vs. bir de gittikleri yerin fotoğraflarını, yedikleri yemekleri yayınlarlar.
* Kendilerine yakışan hiç bir şeyi giymezler,
* Bazıları vardır, laf sokarak dikkat çekmeye çalışırlar ama kendileri komik duruma düşer,
* Muhakak '' S.tir et adlı bir kitaplarını etiket yapıp koyarlar ve tabi yanında kahve sigara koyarlar. Kullanmasalar bile koyarlar.
* Türkçe slow manyaklarıdır.
* Bu kişiler her erkekle kanka olabilecek kapasiteye sahip ve sonra sanki onların sevgilileriymiş gibi, onların triplerini çekip karşılığında onlara trip atarlar.
* Eski sevgililerini hep düşünürler ve hep saf gibi o düzeldi diye kendilerini kandırırlar.
* Mal Mal fotoğraflar cabası foursquare, instagram paylaşılanlar.
* Her türlü muhabeti yaparlar.
* Marka meraklısı
* İyi vücutlu fakat, bakımsız.
* İngilizce ismi kate dir.
* Mutsuz olduğunda Face, Twitter, Forumlar dahil her yerde reklamını yapar ilgi ister.
* Kendileri için dil, din, ırk farketmez. '' impossible. see you later then. ok ''
* Aldıkları her iltifatı kaile almazlar, beğenmezler yada doğal ve etik bulmazlar.
* Onlardaki öz güven kimsede yok
* 2 - 3 ay tanıdığı birine kamera açanlardır.

Dip Not : Şimdi ben bu kezban arkadaşlara da baktığımda böyle bi durum görüyorum ;

Yıllar boyunca kendini ailesine bir birey olarak kabul ettirememiş kadınların ve adamların çocukları olan bu kezbanlar, ana babalarının bu iyi niyetlerini suistimal ederek müthiş bir "ben bireyim" ve "ben eşsizim" algısıyla yetişiyor. 2013 e gelince, The Ultimate kezban lar türemiştir ki, bu yeni sürümdür.

Evet kezbanların genel özelliklerini buradan incelemiş oluyoruz.

Kılları, Bıyıkları,Sakalları vardır.

Mükemmel helal :D :zuha:

Locken Öylemi oluyomuş bıyığı olan kızlar hiç dikkatimi çekmedi bilmiyorum :D

aahahah kim yazmış bunları :D

Bizzat ben yazdım :D Hepimizin hayatta karşılaştığı tipler bunlar :D

@HerculeS emeğine sağlık :D bu başlık altında kezban konusunu zaten bi tek sen açarsın ama bazılarına ben bile katılıyorum hem fikir olarak hem gülmekten katıldım:D:D:D saol ya kezbanlar toplanıp hücüme gelirse ohhh olsun sana derim:D:D:D

@HerculeS emeğine sağlık :D bu başlık altında kezban konusunu zaten bi tek sen açarsın ama bazılarına ben bile katılıyorum hem fikir olarak hem gülmekten katıldım:D:D:D saol ya kezbanlar toplanıp hücüme gelirse ohhh olsun sana derim:D:D:D

Gül tabi :D gülmek güzeldir :p EEe bir tek ben açıcam tabi kim açacabak başka böyle bir konu ? :D Araştırma yapan mı var hayır yok :D :D Hepsi gelsin :p duygusal bunalıma girerler bana saldırınca :D

Gül tabi :D gülmek güzeldir :p EEe bir tek ben açıcam tabi kim açacabak başka böyle bir konu ? :D Araştırma yapan mı var hayır yok :D :D Hepsi gelsin :p duygusal bunalıma girerler bana saldırınca :D
Araştır bakalım :D Bu gidişle Erkekler tarafından heykelini bile dikerler senin :D:D "O" sana saldırıya gelenler sırf duygusal bunalıma girenler değil tabi, bütün Feminist örgütünü bile ayağa kaldırır senin bu konuların :D Bence sen iyiyce kuşan @HerculeS kadın miletti bu tek tek gelmez :D:D:D

Araştır bakalım :D Bu gidişle Erkekler tarafından heykelini bile dikerler senin :D:D "O" sana saldırıya gelenler sırf duygusal bunalıma girenler değil tabi, bütün Feminist örgütünü bile ayağa kaldırır senin bu konuların :D Bence sen iyiyce kuşan @HerculeS kadın miletti bu tek tek gelmez :D:D:D

Ben Amme hizmeti veriyorum :D Heykele gerek yok, sadece hem cinslerimi böyle tiplerden uzak tutmaya çalışıyorum :D Hatta özlü söz bile var '' Gün gelecek, anlatmadığım her kezban için bana küfür edeceksiniz '' :zuha::zuha: Daha farklı araştırmalarla bu bölümde olmaya devam edecem. Sonuçta bir Irk'ın yararına çalışmalar yapıyorum. :D
Ayrıca Feministlerin eski sevgi sevgilileri onlara yeter bence, onlar önce bir içlerinde onları yensin gerekirse hepsinin canını acıtanları tekrar bulup karşılarına koyarım :D

Ben Amme hizmeti veriyorum :D Heykele gerek yok, sadece hem cinslerimi böyle tiplerden uzak tutmaya çalışıyorum :D Hatta özlü söz bile var '' Gün gelecek, anlatmadığım her kezban için bana küfür edeceksiniz '' :zuha::zuha: Daha farklı araştırmalarla bu bölümde olmaya devam edecem. Sonuçta bir Irk'ın yararına çalışmalar yapıyorum. :D
Ayrıca Feministlerin eski sevgi sevgilileri onlara yeter bence, onlar önce bir içlerinde onları yensin gerekirse hepsinin canını acıtanları tekrar bulup karşılarına koyarım :D

Yoo ben küfür etmem bilmesemde olur yani:D
hmmm bukadar kendini feda ediyorsun hemcinslerine, kıymetini bilirler inşallah en azında bi nazar boncuğu takarlar diye düşünüyorum, nede olsa Irkın yararına çok faydalı bişey yapıyorsun göz ardı edilmesin bence:D

Yavv bişey sorcam HerculeS sana çok merak ettim sen "Misogynist" misin yani kadın düşmanımı?:D:D

Yoo ben küfür etmem bilmesemde olur yani:D
hmmm bukadar kendini feda ediyorsun hemcinslerine, kıymetini bilirler inşallah en azında bi nazar boncuğu takarlar diye düşünüyorum, nede olsa Irkın yararına çok faydalı bişey yapıyorsun göz ardı edilmesin bence:D

Yavv bişey sorcam HerculeS sana çok merak ettim sen "Misogynist" misin yani kadın düşmanımı?:D:D

Yoo kadın düşmanı değilim :D Ama şöyle diyebiliriz, Her kadını beğenmiyorum :D Bunun tiple alakası yok, fikir,ruh hali, özellikleri, düşünceleri vs. vs. her bakımdan çoğunluğu gözümde - bir yere sahip :D ve bunuda dile getiriyorum her şekilde yüzlerine karşı dahil olmak üzere :D

Internet alemindeki sözlüklerden esinlenilmis gibi. Hatta ayni. O sözlüklerde cogu erkeklerTürk kizlarina kezban derler. Anne veya ablalari yabanci uyruklu olabilir diye düsünmüsümdür hep. =) Bana komik gelmiyor.

-Bu aralar çok Karşılaşıyorum Kezban,Kezbanus laflarıyla Facebookta Felan.Merak Ediyordum Açıkcası ,Kim lan Bu kezban,Kimler Bunlar.Nerden Almışlar Bu İsmi,Bilmediğim Bişeymii Var Diyee.
Saol aydınlattığın İçin,Cuk Diyeoturdu Bu konu Merakımın üzerine :p

~Sürekli bir sitem icerisindedirler bu yüzden arabeskin önde gidenleri hep erkek sanatçılardır.
~Kadınlardan hep sikayet ederler ama ayrıldıklarında ilk isi baska kadına gitmek olur.
~Bir kadının canım cicim demesi onlar icin sımarıklıktır ama kendisine yapılınca olay baska.
~Kendilerini bulunmaz hint kuması sanırlar.
~Vücutlarında bulunan 5 kilo kıl kütlesi ile hayata devam ederler.
~Küfürü öğreten kampanyaları vardır.
~Facebook ta kaplan gercek hayatta kedidirler.
~Giyinmeyi bilmezler.
~absent , viski , votka ortami olan her turlu seyi paylasirlar bunu buyukluk sanirlar.
~Arabesk manyaklaridir.
~Bu erkekler her kızla kanka olup sonra sevgili olmayı isterler sonrada kız istemeyince cirkince hareketler yaparlar.
~Kötü vücutları vardır ama kendilerini dev aynasında görürler.
~ingilizce isimleri? Yoktur KAZIM hep KAZIM dır.Bazen playboy_ babyface de olurlar.
~Canları sıkılmaya görsün kıyameti koparırlar.
~Uluslararası iliskileri kuvetlidir.. Tatiana , maria anladiniz siz onu
~İlk kez Resimde gördügü kıza bulusma teklif edecek kadar kibardir.

NOT: Yıllarca vasıfsız olarak yasamis hayati boyunca bunalım icinde olmus psikoloji bozuk bir babanın temelinden sonra dünyaya gelmistir.. Dünyaya tepki icin dogmuslardır..Kendilerini kaf dağında sanıp 10 cm kadar sıcramaları sanırım bunun en belirgin kanıtıdır.

ÖNCE KENDİNİZLE BARIŞIN SoNRA BİZİMLE YARIŞIN....;)

Geri