kesinlikle günün resmi!

Konu sahibi son olarak 4620 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne alaycı arkadaşım. bunada mı karışıyonuz. ohooo yöneticisiniz diye onu yapma bunu yapma ayağına yatmayın.

hayır sadece uslubunuz çok alaycı tabi ki tartışabilirsiniz ama biraz daha alaycı olmadan. ayaga yatmıyorum sadece biraz daha dikkat ediniz.

Valla kendi adıma Kur'an-ı Kerimi de tefsirini de okuyorum ve bilgimin yettiği ölçülerde tartışmaya varım ama şu var ki atheist gibi biri benim inancım yok random takılıyorum derse onun içinde yazarak kendimi yıpratmam çünkü ben ne kadar anlatırsam anlatayım o benim yazdıklarımı okumadan yine kendi bildiğini söyleyecek.
Ayrıca o söylediğiniz ayetleri kendi kendinize yorumlamadan bir tefsirini açın okuyun ne demek istemiş anlayın ondan sonra gelip burada tartışmaya sunun lütfen.
Ve konumuzda Kurban başka konuya çekip de insanları tartışmaya sürüklemeyin.

ben ateist değilim. iki yorumdan ateist olduğum yorumunu çıkaran arkadaşların bilgisine yani. işte bu yüzden sizinle iki kelam edilmiyor, yaftalamaya bayılıyorsunuz insanları.

ateislerin müslümanlardan islamı daha iyi bildiği zırvanası bikaç yorumda okudum yok öle dünya inşAllah Allah bana sıratı geçmeyi nasip ederde size ordan kuşbakışı el sallarım bak o zaman değme keyfime

Boyle dusunen biri ile ayni yerde olmaktansa cehennemde atheistle takilirim daha iyi. Tanri ile pazarlik mi yapiyorsun?

O halde butun muslumanlar adina neden konusuyorsun?
Ben neden bir tanriya inanmadigini bilmeyen birini ciddiye almayabilirim savunmam sen neden tum muslumanlarin savunuculugunu yapiyorsun? Ve her din tartismasinda..

Maria Puder sen ve digerleri bütün müslümanlari bir kefeye koyup hepsini kücük düsürme cabasina neden giriyorsaniz o yüzden olabilir mesela..

Düşüncelerinizi özgür bir şekilde dile getirmenizi sağlamaya yönelik bir platformuz ; fakat dinimizi küçümseyecek kadar bir özgürlük değil bu.

İnanmayabilirsiniz eyvallah.
Rabb yoktur (Haşa!) diyebilirsiniz eyvallah.
O , şu , bu diyebilirsiniz buna da eyvallah.
Ama kusura bakmayın bu platformda dinimize yönelik olumsuz yorumlarda bulunamazsınız!

Size gelince Atheist , düşünceleriniz gibi gözleriniz de bozuk sanırım. Ben bir bayanım ve abi değilim. ;)

Konu saçma sapan alanlara yöneldiği için KİLİT .!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri