Kerem Aktürkoğlu Transferinde Mutlu Son: Fenerbahçe Anlaştı!

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Yahu tüm Fenerbahçeli yorumculardan aynı ağızdan çıkan şey; benficanın talebi bize karşı oynamasın size verelim dediler. Kabul edip sonra fiyat düşürdükleri için satmadılar. Yoksa Fenerbahçe’nin teklifini şu an aldığınız paraya kabul etmişlerdi. Ancak sonradan fiyat düşürdükleri için benfica cephesi görüşmeyi sonlandırdı. Akıl küpü yöneticileriniz sanırım elenmeyeceklerine çok güvendiler :)
Yabancı basında defalarca haber olarak da çıktı ve Fenerbahçe transferi ancak tur bitince gerçekleşecek yazdılar ve yukarıdaki haberde eklediğim gibi Benfica açısından tur bitmeden transfer imkansızmış ancak görüşmelere devam edip oyaladılar.

Yabancı basında defalarca haber olarak da çıktı ve Fenerbahçe transferi ancak tur bitince gerçekleşecek yazdılar ve yukarıdaki haberde eklediğim gibi Benfica açısından tur bitmeden transfer imkansızmış ancak görüşmelere devam edip oyaladılar.
500 haberden 1 tanesi sadece görüş belirterek söylemiş. Eğer öyle bir durum olsaydı Fenerbahçe çoktan açıklama yapmıştı. Hatta moruinhonun kendi açıklaması var. Keremi feyenord maçından önce istedim almadılar diye :)

500 haberden 1 tanesi sadece görüş belirterek söylemiş. Eğer öyle bir durum olsaydı Fenerbahçe çoktan açıklama yapmıştı. Hatta moruinhonun kendi açıklaması var. Keremi feyenord maçından önce istedim almadılar diye :)
Sonuçta transfer gerçekleşti ve yakında başkanlık seçimi de var. Bu aşamadan sonra kim gelirse gelsin, bu sezonu kendi adıma ölü kabul ediyor ve hiçbir beklenti içine girmiyorum.

O açıklamayı gördüm ancak son açıklamasında da bu transferi düşünmüyorum dedi.:) Belli ki yönetim kendi içinde bir türlü anlaşma sağlayamamış.

Bir kariyer nasıl mahfedilir izliyoruz Avrupa’ya gidip başarılı olmuşsun şampiyonlar liginde oynayacaksın herşeyi bırakıp fenere geliyorsun hadi anladık fenerlisin onlarda seni istiyor onu bunu takipten çıkmak nedir ya seni 3.ligden alıp buralara getiren adamın resmini niye siliyorsun olm ne yaşadın bu kadar

Cevap hakkı ne lan. Her gün götten bi mazeret çıkıyor.
Hukuk böyle işte. Parasıyla adam alıp top bile oynatmaz sana

şu ön alım haberi doğruymuş, galatasaray süre sonuna kadar beklerse ve fenerbahçe kerem'i avrupa listesine yazamazsa harika olur. yapın bunu. ne fenerbahçe'ye ne kerem'e acımayın.

Geri