Kerem Aktürkoğlu Transferinde Mutlu Son: Fenerbahçe Anlaştı!

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
KFzXsoX.md.jpg

Fenerbahçe, Benfica'yla Kerem Aktürkoğlu transferi için anlaşma sağladı. Sarı-lacivertliler, Benfica ile 22,5 milyon Euro bonservis bedeli ve 2,5 milyon Euro'luk bonuslar karşılığında anlaşma sağladı.

Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli ekip, Benfica ile bonservis pazarlıklarında anlaşma sağladı.

HT Spor'dan Esra Köse'nin haberine göre; Fenerbahçe, Portekiz ekibi Benfica ile 22,5 milyon Euro bonservis bedeli ve 2,5 milyon Euro’luk bonuslar karşılığında anlaştı.

Kerem Aktürkoğlu'nu kısa bir süre içerisinde Türkiye'ye gelerek önce Fenerbahçe'ye imza atması, sonra ise A Milli Takım'ın kadrosuna katılması bekleniyor.

KAYNAK

galatasaray'a ilişkin paylaşımlarını tek tek temizlemiş, mert hakan'a yazdığını da silmiş.

çıtkırıldım psijolojiye sahip olan beyefendinin kafasında bir tek saç teli kalacak mı hep beraber göreceğiz.

osimhen'in maliyeti diyorlardı, hesap kitap yapıyorlardı.

galatasaray'a ilişkin paylaşımlarını tek tek temizlemiş, mert hakan'a yazdığını da silmiş.

çıtkırıldım psijolojiye sahip olan beyefendinin kafasında bir tek saç teli kalacak mı hep beraber göreceğiz.

İlk Ali Sami Yen maçında ağlayarak maçtan çıkacak.

Hayatta en sevmediğim şeylerden biri bir şeye körü körüne bağlanmaktır. Körü körüne aşık olma, körü körüne kin duyma, körü körüne inanma. Kerem denen şahısta ne değişti de bir anda tellioğullarından seferoğullarına hızlı bir geçiş yaptı. 3 ay önce Fenerbahçe için olmayacak şeyler söyleyen birinin bu tarz bir karar alması ilginç. Ha, ben parama bakıyorum diyorsan o zaman körü körüne cümleler kurup karşı camiaya laf söylemeyeceksin. Böyle yuttururlar sana :)

“Ama ben Galatasaraylıyım abi.” hejdjsjdjjs tamam kanka

çok enteresan bir adam bu ya. kıçını yırttı avrupa avrupa diye bi sene sonra geri dönüyo hem de fenere.

Hayır şunu anlamıyorum bilen varsa açıklasın. Madem bu parayı verebilecektiniz neden şampiyonlar liginden elenmeyi beklediniz. :)

antipatik bir karakter ve toksik bir ortam. izlemek için can atıyoruz.

Futbolda bana siyasi gibi geliyor işleyiş biçimleri çok benziyor kdmdkdmdkd money money money

Profesyonel olmadığını göstermiş oldu. Bu fever için değermi kendini böyle ucuza harcamana nankör Kerem?

Son düzenleme:
Hayır şunu anlamıyorum bilen varsa açıklasın. Madem bu parayı verebilecektiniz neden şampiyonlar liginden elenmeyi beklediniz. :)
Benfica başkanı eleme turları bitmeden transferi onaylamadığı için görüşmeler devam etse de tur bitince onay çıktı.

Screenshot_20250829_155712_Facebook.jpg

Deplasman da derbi de gol atıp o köşe direğine gidip meşhur gol sevincini yapmakta sıra kerem.. : )
o zaman fenerbahçeli oldun demektir..

Benfica başkanı eleme turları bitmeden transferi onaylamadığı için görüşmeler devam etse de tur bitince onay çıktı.
Yooo. Ali pazarlık yaptı fiyat kırmaya çalıştı. Sonra geri vites.

Bu hikayede en günahsız kerem.

Yooo. Ali pazarlık yaptı fiyat kırmaya çalıştı. Sonra geri vites.

Bu hikayede en günahsız kerem.
Onların hepsi Benfica'nın sonradan ortaya attığı bahanelerdi ve tur bitince hemen onayladılar. Benzer sorun Aston Villa ile de yaşanabilir.

Milliyet'in haberine göre, Benfica yönetimi Kerem’in ayrılığını Şampiyonlar Ligi sürecinden sonra gerçekleştirmeyi planlıyor. Aktürkoğlu, Nice ile oynanacak 3. ön eleme turunun ilk ayağında kadroya alınmasa da, Portekiz ekibi rövanş ve olası play-off turları için Kerem'i elde tutmak istiyor.

Bununla birlikte kulüp içinde yaklaşan başkanlık seçimi, transfer sürecinde belirleyici rol oynuyor. Şampiyonlar Ligi’ne katılımı doğrudan etkileyebilecek bir oyuncunun ayrılığı, başarısızlık durumunda mevcut yönetime yönelik büyük tepkiler doğurabilir. Bu nedenle, Benfica yönetimi Kerem’i şimdi göndermenin siyasi riskini almak istemiyor.

Kaynak

Yahu tüm Fenerbahçeli yorumculardan aynı ağızdan çıkan şey; benficanın talebi bize karşı oynamasın size verelim dediler. Kabul edip sonra fiyat düşürdükleri için satmadılar. Yoksa Fenerbahçe’nin teklifini şu an aldığınız paraya kabul etmişlerdi. Ancak sonradan fiyat düşürdükleri için benfica cephesi görüşmeyi sonlandırdı. Akıl küpü yöneticileriniz sanırım elenmeyeceklerine çok güvendiler :)

Geri