Kendinizi bir gözden geçirseniz, beni sevindirirsiniz. Zira beni siz delirttiniz ^^

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
''Gitmek'' kelimesi bazen iyi gelir,bazen de kötü.Bazen duyduğumuzda seviniriz mutlu oluyoruz,bazen ise duyduğumuzda içimizden bir şey kopar gider resmen yarı ölü gibi oluruz.Şundandır bu yarı ölülük duyarız,görürüz,anlarız ama tepki veremeyiz sanki bütün vücudumuz kaskatı kesilir hareket edemeyiz.Ve sanırım bu gece ben o yarı ölü durumundayım,çünkü şuan duyuyorum,görüyorum anlıyorum da ama bir şey yapamıyorum sesimi duyuramıyorum.Konuşuyorum ama sesim çıkmıyor sadece dudak kıpırdamaları işte.
Ve sanırım bu sefer gitmek kelimesi oturdu içime,kalbimin orta yerine nefes alıyorum ama zorla kesik kesik.
Ve biliyorum ki hiçbir geceye ''gitmek'' lafını duyup,
Hiçbir sabaha yokluğunla uyanmak istemiyorum...

25 Ocak 2014 (Cumartesi Saat 00:04)
Tuncay Göksel. ( HeavenLy )​

Dinlemek gerekir bazen,sadece sesini duymak.
O zaman anlarsın sesindeki o titremeyi,özlemi,nefreti,sevgiyi,varlığı,yokluğu.
O yüzdendir ki dinlemek,duymak gerekir bazen,sırf konuşmak olsun diye konuşmak sadece sesini duymak,sesindeki heyecanı özlemi anlamak için duymak konuşmak gerekir.Konuşmak dinlemek karşınızdakine verilecek özel statülerden biridir.Umursamadığınız bir insanla konuşmak,o insanın sesini duymak istemezsiniz.İstemezsiniz çünkü sesindeki o duyguyu bilmek,bilmeyi istemek size bir şey kazandırmaz.Ama küçücük de,azıcıkta bir his varsa duymak gerekir konuşmak gerekir evet bazen amaçsızca,boş kelimeleri ard arda sıralamak gerekir konuşulanların önemi yoktur ki amaç zaten karşınızdaki insanın sesindeki duyguyu hissetmek değil midir?Sözlerin ne manası vardır ki,o yüzden sevdiğiniz insanları dinleyin,onlarla boş da olsa konuşun.
O yüzden dinlemek gerek bazen,bazen sadece sesini duymak...

25 Ocak 2014 ( Cumartesi Saat 00:21)
Tuncay Göksel ( HeavenLy )

Okuyorsun yazdıklarımı biliyorum,benim içimi beni biliyorsun.
İlk önce sen beni çıkardın kabuğumdan
sonra da ben seni çıkarmak için çabaladım tam başarıyordum bir hata yine başa döndük,olsun ben tekrar başlarım.
Üşenmem,uslanmam,yorulmam yine uğraşırım sen bana bir adım attın
ben bin adım gelmeye razıyım o yol ne kadar uzun olursa olsun razıyım,sonunda biter nasılsa.
Göz göze geliriz,elini tutarım.
Uzun olur yorucu olur ama olur o yol da biter bir gün.
Hem mesafe dediğin nedir ki? Bir tren,bir otobüs,bir uçak bileti ..
Rüyalarda görüşmek üzere sevgili...

25 Ocak 2014 ( Cumartesi saat 00:59)
Tuncay Göksel ( HeavenLy)

8592_10152203090343352_1421323845_n.jpg

Bir kadın yaratın zihninizde. Öncelikle fiziki olarak gerçekten hoşunuza gitsin. Yüzü gözü bakmaya doyulmayacak cinsten olsun ya da siz abartın işte böyle görün bu kadını. Ortak noktalarınızı aynı yapmayın ama yakın şeyler yapın. Mesela benzer tarz filmler, diziler ve müzikler sevin. Bir birinize önerdiğiniz şeyler hoşunuza falan gitsin.
İlgisizmiş gibi olun, aylar sonra konuştuğunuzda hala beklemediği şeyleri falan hatırlayın. O da sizin çok az bahsettiğiniz şeyleri falan hatırlasın.Böyle beş dakika gördüğünüz zaman mal olun. Mal olduğunuzu anlasın, o da mal olsun ama bu durumdan keyif alın.​
Ya da böyle bir tane yaratılmış bulun. Ama yakın bir yerde bulmayın, şöyle 1.240 km falan uzakta bulun. Bir Adem ile Havva olmasa da pek yakın mesafe değil sonuçta 1240 km
O orada kalsın.
Sizde burada kalın.
Şimdi bir sigara yakın.
Daha sonra tekrarlayın 'Her şeyi ve herkesi karşımıza almadan ne sen Leyla olabilirsin ne ben Mecnun'

' And down she goes into the night, down my stairs and out of sight '

[YOUTUBE]yqshB3MKT3Q[/YOUTUBE]

Kaptan.

Zamparanın Günlüğü 'nden alıntıdır.

Elimde bir şişe şarapla kaç tane gencin Karadeniz kıyılarında boğulup karaya vurduğunu düşünürken tanıdık yüzler gördüm.
ulan Karadeniz..kim bilir kaç gemiyi batırdın,kaç kişiyi boğdun,kaç aşka şahit oldun ve bunlar azmış gibi tüm fırtınalara göğüs gerdin.İnsanların seni kirlettikleri yetmezmiş gibi senin adını kirleterek bazen gemilerini batırmış,bazen ise hırçın dalgalı yapmışlar.Oysa ki her kıyıya vurduğunda bir sır alıyor olmanı bilemedikleri gibi senin arada bir dertli olmanı çekememişler.Alışmışlar en çok derdin bir tek onlarda olduğuna.Boş ver yalnız değilsin,ben varım.

m.ü

Zamparanın Günlüğü 'nden alıntıdır.

Ben ne yangınlar gördüm,
Öylece bırak beni.
Sen ateşten korkarsın,
Kaç kurtar kendini.
Ben ne yaralar aldım,
Hiç biri öldürmedi.
Sen de git,
Unut beni..

[YOUTUBE]kvtbkK1aYCE[/YOUTUBE]​

Anacığım sık sık, “İnsan hiçbir zaman bütün bütün mutsuz olamaz,” der dururdu. Gökyüzü elvan elvan renklerle boyanıp da, yeni bir günışığı hücreme sızıverince ona hak veriyordum.
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]
Albert Camus, Yabancı
[/FONT]

Ben şimdi koşmaya kalksam,
Herkes sana koştuğumu bilir.
Önüme çıkar, ayağıma çelme takar,
Vazgeçirmeye çalışırlar.
Sessizce, parmak uçlarımda yürüyorum,
Kalbine.. Alsana beni içeri...​

"Sevdiğim kadar çoğaldım ben, sevenlerim hep eksiltti... "

Nagehan Karaman

Vardır sizin de "bi gelse de karşılıklı çay içsek"
dedikleriniz... :cici:

Kimse'nin umurunda değilsen,Kimse de senin umurunda olmamalı.
En azından artık bu böyle.​

Geri