Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 66 gün önce görüldü
Ben biraz malım. Yine herkes gibi çoğu zaman egoluyumdur, artislik yaparım ama mal olduğumu da farketmem güzel bir şey bence. İnsan zayıf yanını da anlamalı, bilmeli, kabullenmeli. Özgüvensiz ezik bir mal olarak algılanmasın, dedim ya herkesdeki döt kalkıklığı, ego bende de var. Çoğu kişiyi suya götürür susuz da getiririm. Keriz yanlarımda mevcuttur.
Hahaha sanırsın cuky'nin gelini.🤣🤣🤣

Yay burçları o kadar rahat kavga eder ki karşısındaki kişiyi o rahatlığı deli eder… bi de çok profesyonel iğneler… kudurtma makinası sljh

Kavga etmek için cevap vermiyordum bile… sadece sakin bir şekilde cevap verdiğim için çığlık çığlığa “sen kontes değilsin, sen monte kristo kontu değilsin” demişti bana biri:d eski birimimden… hem manikti hem de monte kristo kontunu okumamış…

Her şeyimi bitirdim kocamın ütülerini de yaptım adam söylemesi ayıp donuna kadar ütülü giydiği için 😂😂 jilet gibi yaptım

Aşk 💜

kendimle ilgili bir gerçek bir işe başladıysam sonunu getiririm.

uzun zamandır kafamı kurcalayan bir is vardi. sonunda ilk adımı attım. şimdi geri dönüş yok. başarana kadar devam edeceğim. yarım bırakmak bana göre değil.

bu mesajı iş bitince tekrar alıntılayacağım.

haydi bismillah.

Çok ayıp, ben istemez miydim 2-3 bira içeyim arkadaşlarımla, güzel olup kalkıp gideyim eve, eve gidip hemen yatayım filan...

Ciddi bir şekilde diyeyim, ben alkolik değilim. AMATEM'e yatmam gerekseydi ben giderdim. Sınırım yok, vurup atmıyor beni yere, konuşmaya-yazmaya devam edebiliyorum, uykumu getirmiyor, beni sızdırmıyor, masamdaki insanlar değişiyor, ben kalıyorum dışarıda da.

Öğle vaktiydi saat 15'te filan içmeye başladım evde.

1 eksik sayalım çünkü 1 tanesi cuma akşamından kalma.

Bir tane de şimdi Black Carslberg koydum. Keşke yarın dükkanı açmasam daha içelim hey!

Hayattan ve herkesten özür diliyorum. Bir gün "çok erken gitti" denilecek yaşımda kalbim duracak biliyorum.

WhatsApp Image 2026-07-20 at 02.45.54.jpeg

Geri