Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 66 gün önce görüldü
Annemin son dönemdeki anlaşılan anlaşılamayan belirtileriyle, kendi dertlerimi unuttum. Mesela pek zamandır ekstrasistol uğramıyor. Annemde çıkan göbek fıtığı, karın şişliği... Kaç yere gittik, karnı neden şişiyor... Anne diyorum fıtıktır ağrı yapan, fıtıktır şişiren, bende de oldu-var , doktor doktor geziyoruz.

Annem - Allah - Meryem böyle gider skala... Tek gerçeğim, en önemli şey, net, tek.

Mevlana'nın hiçlik felsefesini biliyor musun?
Az çok okudum özlü sözlerde fakat bunu anlamak için Mevlana'ya gerek yok. İnsan kendini bu dünyada devasa bir şey olarak tanimlarken toz tanesinin bile daha etkili olduğunu gözden kaçırır.
Neyden geldik neye gidiyoruz diyerek geçti ömür 🚬

Herkesin eğitimi görgüsü ve karakterine kendine, üzerimde bununla alakali etkili olmaya çalışanlar başarılı olmadı olamaz. Kendi dünyasında herkes lider zaten )

Şu bir kaç gün annemin yanında kendimi yeniden çocuk gibi hissettim. benden bir bardak su istediğinde, durun, ben getiririm. Çocuğum biraz otursun, dinlensin. dedi. Ay bisürü bisürü şımarttı beni, sevdi sarı kuzum , güneşim ışığım diye, çocuk oldum🥰

Anne olmak Allah'ın kadına verdiği en büyük hediyelerden birisi ama ama …..annenin kucağında olmak dünyanın en güzel yeriymiş 💜

Haftasonu herkes fıldır fıldır gezerken ben temizlik yaparım

• Hehe
Tepkiler: ne
Ben biraz malım. Yine herkes gibi çoğu zaman egoluyumdur, artislik yaparım ama mal olduğumu da farketmem güzel bir şey bence. İnsan zayıf yanını da anlamalı, bilmeli, kabullenmeli. Özgüvensiz ezik bir mal olarak algılanmasın, dedim ya herkesdeki döt kalkıklığı, ego bende de var. Çoğu kişiyi suya götürür susuz da getiririm. Keriz yanlarımda mevcuttur.

Geri