Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 66 gün önce görüldü
Enerjimiz fazla yüksek kesin bir olaya imza atarız ahah 🤣
O kadar hanımcık hanım güzel zarifim ki şeklen yanim, sen var ya görsen yok artık dersin ondan ötürü tipten yırtar hayran hayran baktırırız :))) saçlarımızı da savururuz kahvemizi içerken sefamız olsun👸
Bunu yapcaz söz mü?

• sarılma
Tepkiler: ne
O kadar hanımcık hanım güzel zarifim ki şeklen yanim, sen var ya görsen yok artık dersin ondan ötürü tipten yırtar hayran hayran baktırırız :))) saçlarımızı da savururuz kahvemizi içerken sefamız olsun👸
Bunu yapcaz söz mü?
Bilmem belki birgün olur 🫠

2026 senin yilin olacak dediler, temmuza girdik daha tik yok. Beni teget mi gecti ne yapti, sinirlenmeye basladim :D

Zaten yine tatil fotolari gozumu seyirtmeye basladi. Iki senedir denize giremiyorum cocuklar… ben de denize girince topraklaniyorum gibi hissediyorum : )))

2026 senin yilin olacak dediler, temmuza girdik daha tik yok. Beni teget mi gecti ne yapti, sinirlenmeye basladim :D

Zaten yine tatil fotolari gozumu seyirtmeye basladi. Iki senedir denize giremiyorum cocuklar… ben de denize girince topraklaniyorum gibi hissediyorum : )))

Sövsen rahatlarsın….
Üç günlük tatilinin bittiği nasıl belli Shini hnm… başladın yine milletin tatiline laf etmeye…. Ama haklısın kendi halimizde duruyoruz niye tatil fotoları atıp insanı sinir ediyorsunuz… duruyorduk çünkü…..

Erkek delisi medeni halinden suphelendigim kişilerle samimiyet kurmam

Bu aralar meyveli sağlıklı barlara taktım

Ülker go`lar
Corny`ler
Züberler.......

Geri