Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
farklı şeylerden bahsediyoruz muhakkak ama fikrimiz aynıBildiğim, deneyimledigim bir konu varsa şahit olduğum bir konu varsa kimse bu konudaki gerçekliğimi değiştiremez.
Beyaz ise renklendirmeye çalışmam
Beyazsa beyazdir
Güvenilir, tatli , şeytan tüylü, farklı bir aurasi olan biriyim
sanki numaran var da arayıp nasılsın diyelimiyi insanlara hasret kaldım, iyi insanların varlığına ihtiyacım var
Sır tutabilen insanlar , saygı ve sevgiyle zaman geçirebilen insanlar , herkesi olduğu gibi kabul eden ve yargılamayan her insan hakkında objektif olabilen dürüst bir işi menfaatine göre yapmayan insanlar nerde ?
Çocukça sevinçleri olan birşeyin en olumsuzunu değilde güzelini düşünen mesela uzun zaman haber alamayınca arayıp "nasılsın? Diyebilen insanlar nerdeler yaw
Sen manitayla arayi bozunca geliyorsun ya da çok mutlu olduğunda sus bakim :dsanki numaran var da arayıp nasılsın diyelim![]()
ahahaha bu kez davet ile geldimSen manitayla arayi bozunca geliyorsun ya da çok mutlu olduğunda sus bakim :d
iyi de ben seni tanımadım kiBize davet ile diil kendi gelen ve nasılsın die merak eden arkadaşlar lazim 😎
Enerjini yüksek tutmaya çalışıp, olumsuz insanlardan dikkatini uzaklaştırdıkça karşına yüksek enerjili insanlar çıkmaya başlar. Olumsuzlar da kendi olumsuz dünyalarında kalırlar, sana etkileri olmaz.iyi insanlara hasret kaldım, iyi insanların varlığına ihtiyacım var
Sır tutabilen insanlar , saygı ve sevgiyle zaman geçirebilen insanlar , herkesi olduğu gibi kabul eden ve yargılamayan her insan hakkında objektif olabilen dürüst bir işi menfaatine göre yapmayan insanlar nerde ?
Çocukça sevinçleri olan birşeyin en olumsuzunu değilde güzelini düşünen mesela uzun zaman haber alamayınca arayıp "nasılsın? Diyebilen insanlar nerdeler yaw