Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Bu gün Doktorum, kendine iyi dikkat etmişsin, şekerin normale dönmüş dedi, ve çok mutluyum. (Pek de dikkat edemedim ama, Bayram'dan kalan lokumlar var dolapta. Aklım şimdi onlarda:))

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Ya şimdi bu olaylar silsilesi başlamadan önce ilk banlar atıldığında kimse bir halt bilmiyordu, bir malum tayfanın haberi var gibiydi; çoğumuz öyle boş boş bakıyorduk. O dönem hee yazılanı okuyabileyim diye -engellediğim birkaç kişi vardı- engellerini kaldırdım. Şimdi geçmişte hiç okumadığım mesajlara denk geliyorum bayağı eğleniyorum :d

Bildiğim, deneyimledigim bir konu varsa şahit olduğum bir konu varsa kimse bu konudaki gerçekliğimi değiştiremez.
Beyaz ise renklendirmeye çalışmam
Beyazsa beyazdir

Bildiğim, deneyimledigim bir konu varsa şahit olduğum bir konu varsa kimse bu konudaki gerçekliğimi değiştiremez.
Beyaz ise renklendirmeye çalışmam
Beyazsa beyazdir
farklı şeylerden bahsediyoruz muhakkak ama fikrimiz aynı

isterse bin kişi aksini söylesin, bildiğimden emin olduğum bir şey varsa geri adım atmam.

Hiç göründüğüm gibi biri değilim
Görünmediğim gibi de değilim
Konuştuğum gibi de değilim
Yaptığım gibi de değilim

iyi insanlara hasret kaldım, iyi insanların varlığına ihtiyacım var

Sır tutabilen insanlar , saygı ve sevgiyle zaman geçirebilen insanlar , herkesi olduğu gibi kabul eden ve yargılamayan her insan hakkında objektif olabilen dürüst bir işi menfaatine göre yapmayan insanlar nerde ?

Çocukça sevinçleri olan birşeyin en olumsuzunu değilde güzelini düşünen mesela uzun zaman haber alamayınca arayıp "nasılsın? Diyebilen insanlar nerdeler yaw

Sır tutabilen insanlar , saygı ve sevgiyle zaman geçirebilen insanlar , herkesi olduğu gibi kabul eden ve yargılamayan her insan hakkında objektif olabilen dürüst bir işi menfaatine göre yapmayan insanlar nerde ?

Çocukça sevinçleri olan birşeyin en olumsuzunu değilde güzelini düşünen mesela uzun zaman haber alamayınca arayıp "nasılsın? Diyebilen insanlar nerdeler yaw
sanki numaran var da arayıp nasılsın diyelim :D

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bize davet ile diil kendi gelen ve nasılsın die merak eden arkadaşlar lazim 😎

Enerjini yüksek tutmaya çalışıp, olumsuz insanlardan dikkatini uzaklaştırdıkça karşına yüksek enerjili insanlar çıkmaya başlar. Olumsuzlar da kendi olumsuz dünyalarında kalırlar, sana etkileri olmaz.

Geri