Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Evet arkadaslar evde yalnizim, planlarim iptal oldu ve bugun de sahalardayim. sAfsfs

Kafamı koyduğum ne varsa o an yapmalıyım konu ne olursa olsun..

Şeytan ilim sahibidir, insanı en zayıf yerinden yakalar. Şu an şeytan çok mutlu, ben içiyorum ya, öyle mutlu ki, içmeye devam edeceğim, yarın içeceğim, şeytan beni bıraktı gitti, ben onun oynuna düşeli saatler, hatta yıllar oldu.

Pazartesi yine gelecek, dellenecek, ben pazartesi içmeyeceğim, salı içmeyeceğim, çarşamba içmeyeceğim, o öyle bilgilidir ki, perşembe içeceğimi bilir, perşembeyi bekler.

Ben perşembe günü, yine şeytana teslim olacağım. Bunu Allah Teala bilmez mi? O da bilir...

İşte bir perşembe gitmediğim gün, bambaşka bir gün olacak...

40 dk da hazirlanmam mumkun degil ama hizlandirma mod'unu acacagim. -Insaallah buralara takilip hazirlanmam gerektigini unutmam amin. afsffs-

Her sey iluzyon.
Ben aslinda yokum.
Siz de yoksunuz.
Hicbir sey var.
Agrilar iluzyon diye goygoy yaparken,dis agrisina yenik düsmek gibi bir saçmalik.
Teoriede her sey cok basit.
Secret kitabini essekler tepiklesin.Rezonans kanuna da tepkiliyim.
Caligula nin icsel savaslarinin rezonansda ne gibi etkisi olabilir?
Chironu hangi sembol ve kacinci evde?
Kisacasi;

Kafam bi milyoncu dükkani gibi.

Ay ben çok sertim reelde herkes bunu söylüyor napicam ya azıcık yumuşasam mi ? Ama nasıl 🫣

keşke devlet her şeyi maaşından karşılasaydı da vergi hukuku diye bi şey olmasaydı

aşırı beğendiğim bir şarkı var…bu gerçekle yüzleşemiyorum ama….motive ve hadisenin….küçük bir yol şarkısı…..fena olmuş…..bunu beğenmem beni aşırı yıpratıyor…

Geri