Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Ne güzel şair burada.

Yalakalık yapanıda sevmem diye.

Peki daha telefonda muhabbet ederken O kişiye Mal dediğini unutup sonrasında bir rank için Öz abin olduğuda Atiiia ilhan ın dediği gibi Sevdaya dahil mi.

Şimdi bu benim hakkımdaki çükünemli bir bilgidir, herkes bilmez, sadece aşırı üst düzey dostlarım bilir.
Bana tepemden aşağı bakarsanız sarışın, çene altımdan tepeme doğru bakarsanız kumralımdır. O yüzden, karşı karşıya gelirsek, "Dur Mastor kıpırdama." deyip, parmak uçlarınızla yükselip önce başımda aşağı sonra biraz eğilip çenemden yukarı bakınız, "Aaa evet, dorumuş." diyeceksiniz.

Hakkımda bilgi istemediniz mi hakkımda bilgi işte, ay herkesin hakkında hayırlısı inşallah.

F2-DC268-C-402-D-4-C0-A-92-BA-321-DABF849-AE.gif

Aptal birine;aptallığını anlatmayı gayet aptalca buluyorum.
Nitekim,lafın tamamı da aptala söylenir böylelikle.

Senelerdir düğünlere katılmıyorum sadece geçen sene sevdiğim birininkine katıldım ve bir saat kadar durdum düğün nişan her neyse nefret ediyorum ve gitmiyorum şimdi ki nesile de üzülüyorum tonlarca şaşa için harcanan paralar..

sağır sultana kadar duyurdum hasta olduğumu.
ne ilgi manyağıymışım meğer.
ayy bundan da sıkıldım.

Geçmiş olsun @döngüsel insan hasta olunca nazlı oluyor. Ben hastalanınca hemen ölsem kim üzülür acaba diye düşünüyorum. Jfjjfj

2026 yılı için rahatsız olduğum davranışlarımı değiştirme kararı almıştım. Yılın ilk çeyreğinde gayet başarılı olduğum yönünde geri bildirimler alıyorum. Kendimi değiştirebildiğime göre, insanları da olduğu gibi kabul etme huyumdan vazgeçmeliyim belki de.

Ilginc karekterleri miknatis gibi cekiyorum.
Olaylardan tamamen bagimsizim.

Geri