Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Yalakalık yapanı da sevmem uzaklaşırım...
Ne yalakaliği beni burda herkes bilir tatlım kimseye yaranmak gibi bir derdim yok ama olsaydı Forum sahibine yaranmaya çalışır düşüncelerimi açık yazmaz defalarca kez banlanmazdim
Sen haksızlıktan bahsediyorsun ya hani ben haksız yere süresiz banlanırken neredeydi adaletin mesela yonetimdeydin bu ban haksız dedin mi beni de geçtim düşüncem sana ters gelebilir peki ya Ender haha adam konu açıyor diye banlandi yahu gıkınız çıkmadı asıl yalakalık bu canım

herkes mafyacilik oynuyor şöyle izliyorum bende 🤷

Ekli dosyayı görüntüle 129625
Senin gibi Cirkeflik yapmaktan iyidir bulaşma bana bir daha alırım ayağımın altına seni ok

@Swat şu Kürt kedisine uyarı mi ne veriyorsan ver beyni tamamen error verdi orucu bize tutuyor galiba çünkü ona ayiracak zamanim yok benim mutsuzluğunu başkasına aktarsin efendim 🤣

Sabırlıyımdır sabrımı sınamasın kimse...
Kürt kedisi seninle işim yok , seninle problemim yok bir daha yazılarıma atılma kafi ... Siyasi görüşün bana zıt bundan uzaklaştımmmmm senden bu kadar...
Herkesin bir diline dolanmış ne olsa yoSun yapmıştır. Özel üyeliği de ben kaldırdım arkadaşlar...Banlarınızı da ben attım... Her şeyi ben yaptımmmmmm... Bu ihaleler neden bana kaldı biliyor musunuz? Buranın sahibi yöneticisinin arkasında gram durmadığındannnnn. Haksızlık yapana sen haksızsın , haklıya da sen haklısın demediğinden... Aman kimse kırılmasın , aman ona bir şey olmasın , buna olmasın...
Benimle ilgili sorunu olan benimle muhatap olsun...orta yol bulunursa buluruz bulunmazsa da yollarımızı ayırırız.... ama yeter sabrımı sınamayın konuşursam çok konuşulacak şey var...

Kürt kedisi seninle işim yok , seninle problemim yok bir daha yazılarıma atılma kafi ... Siyasi görüşün bana zıt bundan uzaklaştımmmmm senden bu kadar...
Sana bulaştığım yok nasıl ki sen özgürce yorum yapma hakkına sahip sen bende aynı şekilde özgürce yorum yaptım üzerine alinman gerekiyordu ki aldın
Ve hayır sen benim siyasi görüşümden ötürü benden uzaklasmadin çünkü ilk gün ki cizgimi hic bozmadım hep böyleydim ve sen bana o dönem yakın hatta arkastin özelde sohbetimiz bile oldu ama ne olduysa bir anda benden uzaklaştın olabilir bu çok normal buna saygı duyarım hiç sorun değil sitemim de bu yönde değil zaten ben senin yönetimdeki tavrına sitemliyim hepsi bu sebebini de açıkladım zaten adelet dedim bende kendimce gözlemlediklerimi dile getirdim
Her kesin Sabri'nin sınırı vardır benim ki de tastiysa artık:) söyleyeceklerim bu kadar uzatmayacagim daha fazla

ben senin yönetimdeki tavrına sitemliyim hepsi bu
yönetimde teknik işler harici işlerinize bakmıyordum , ban atmıyordum yetkim yoktu mesela , tartışmaları okuyordum ama kılımı kımıldatmıyordum banane benim işim neyse onu yaptım nasıl isteniyorsa öyle....Forum sahibi ile görüşeceksin bu konuları benle değil...

Vallahi senin görüşün hep aynı olabilir değişti demedim ki ben... bir süreden sonra açık açık yazınca genele banada görüşlerin çok ters gelince uzaklaştım... hepsi bu şimdi nasıl düşünmek istersen düşün.

yosun dediklerin o kadar tanıdık ki. ama benimki forum dışı, burayla zerre ilgisi yok. birebir olmasa da çok benzerini yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum.

yönetimde teknik işler harici işlerinize bakmıyordum , ban atmıyordum yetkim yoktu mesela , tartışmaları okuyordum ama kılımı kımıldatmıyordum banane benim işim neyse onu yaptım nasıl isteniyorsa öyle....Forum sahibi ile görüşeceksin bu konuları benle değil...

Vallahi senin görüşün hep aynı olabilir değişti demedim ki ben... bir süreden sonra açık açık yazınca genele banada görüşlerin çok ters gelince uzaklaştım... hepsi bu şimdi nasıl düşünmek istersen düşün.
Benim seninle hiç bir kişisel problemim yok olmaz da niye olsun

Yönetimde alınan her kararı gelip burda "kararlar kişisel değil hep birlikte alıyoruz" denildi mi kaç kez geçiyorum bunu

Ve sen şimdi gelip diyorsun ki "ben hiç bir şekilde hiç bir karara dahil olmadım yapılan haksızlıkları da izlemekle yetindim" o zaman gelip burda haksızlığın yanında durmadım hiç diyorsan beni haklı çıkarmış olursun
Konu gereğinden fazla uzadı anlaşıldığımı düşünüyorum hoş kal

O bu değil de, benim çizgim var falan yazmış...
Çizgisi olan kişilik görmesek ve bilmesek hadi neyse. Aşağılık kompleksi neler yaptırıyor. Yazık. Kime sataşacağını, kime yanlayacağını şaşırdı...

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Ben de şeyi hiç sevmem… neydi
Kahvesizlik çok zor….

Geri