Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden ya.. Sarma bir çeşit terapi.. Yani afedersin koca koca kes dür bük koy değil mevzu.df Alcaksın damarlı kısımlarını ince ince işleyeceksin hihiih. Haftasonu bekle beni lanemoje.pLahana sarmayi beceremiyorum. İcat edeni de hic anlamiyorum. Kapuska yap gec mis gibi bu ne böyle sarilmiyor da.
Neden ya.. Sarma bir çeşit terapi.. Yani afedersin koca koca kes dür bük koy değil mevzu.df Alcaksın damarlı kısımlarını ince ince işleyeceksin hihiih. Haftasonu bekle beni lanemoje.p
Annem de kavanozun kapağı için kızardı "al işte bozdun bir daha kullanamayacak" derdi dKavanoz kapağını açamazsam bıcağın ucu ile açıyorum, sonra azar işitiyorum.df Bıçak babam için önemli.df
Ablam yere vurarak kapağını açmaya çalışır.df Kapağını en güzeli Turşu ve reçel zamanı stok yapmak gerekAnnem de kavanozun kapağı için kızardı "al işte bozdun bir daha kullanamayacak" derdi d