Mihri
Gümüş Üye
Fenerbahçe bu maçı verirse kendimi yakacağım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hala aynı.....değişen hiçbir şey yok........... kötü kokuyu ayrıca geçiyorum ama kötü parfüm kokusunu da geçemeyeceğim....Kokulara ciddi anlamda bir takıntım var
Yeşil soğanın ve beyaz soğanın üzerine sinmiş acı acı halini düşünnnn. Tımam ya yeşil smileyi hakettim.:ddhala aynı.....değişen hiçbir şey yok........... kötü kokuyu ayrıca geçiyorum ama kötü parfüm kokusunu da geçemeyeceğim....
burnumun direklerinin kırıldığı bir gün daha....................
keşke yemek kokusu falan olsa şu an burnumun aldığı o koku.....öpüp başıma koyardım......Yeşil soğanın ve beyaz soğanın üzerine sinmiş acı acı halini düşünnnn. Tımam ya yeşil smileyi hakettim.:dd
Erkek mi kadın mı ?keşke yemek kokusu falan olsa şu an burnumun aldığı o koku.....öpüp başıma koyardım......
rus bir çift..............................................................Erkek mi kadın mı ?
Birbirlerine iyi dayanıyorlar o zaman. Yani affola ama bir kadın ya da bir erkek kokulu tütsülü haliyle nasıl uyur nasıl kalkar. Eman yarabbi su sabun niye var, pislik yapmanın ne alemi var..rus bir çift..............................................................