Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Herkesin bi 'erime' olayi vardir ya, benim için bu birinin benim için yemek yapmasi olabilir. Ne bi hediye ne de luks bi restorant bu kadar mutlu etmez. Mesele yemek degil; en temel ic gudu olan hayatta kalma gudusunun en temel ihtiyaci olan "beslenme"yi , insan türünde daha yeni yeni evrimlesen ve ego ile temelde catisan "paylasmak" ile butunlestirmesi,bana benim için vakit ayirmasi ve bana yemek pisirmesi...cok degerli,cok sıcak, çok kıymetli ve cok gercek. Duygulanirim benim icin hazirlanmis bi sofra varsa.

Bir anda parlayıp karşımdaki insanın bendeki değerini düşünmeden onu kırıp geçebilirim. Şüpheciyim gerekli zamanlarda üstüne giderim ve muhakkak bir şey çıkar.. Bana her şeyle gel ama doğru bildiğim, doğru olan bir şeyi karşımda yalanlama. Dellenir sinir krizleri geçirebilirim.

Ama sevince aşırı sahiplenirim ister dostum ister sevgilim ister ailemden biri olsun fark etmez.

Necla Nazır gibi elmayı kabuklu yerim.dd
Maket bıçağını elime almaya gör illaki rayından bozmuş olurum.dd

Eskisi gibi uzun uzadiye yazamıyorum. Nedendir bilemiyorum. Anlatma ihtiyacımın olmaması mı, anlaşılmama korkusunun olmaması mı yada kendimi ikna etme ihtiyacı hissetmemem mi... Bilemiyorum. Sıkılıyorum ve artık angarya geliyor. Yine de arada denemeye çalışacağım...

Eskisi gibi uzun uzadiye yazamıyorum. Nedendir bilemiyorum. Anlatma ihtiyacımın olmaması mı, anlaşılmama korkusunun olmaması mı yada kendimi ikna etme ihtiyacı hissetmemem mi... Bilemiyorum. Sıkılıyorum ve artık angarya geliyor. Yine de arada denemeye çalışacağım...
Bu bile uzun olmuş "varoşlar sizinle mi uğraşicam " de geç amaaan sjsjs

Herkesin bi 'erime' olayi vardir ya, benim için bu birinin benim için yemek yapmasi olabilir. Ne bi hediye ne de luks bi restorant bu kadar mutlu etmez. Mesele yemek degil; en temel ic gudu olan hayatta kalma gudusunun en temel ihtiyaci olan "beslenme"yi , insan türünde daha yeni yeni evrimlesen ve ego ile temelde catisan "paylasmak" ile butunlestirmesi,bana benim için vakit ayirmasi ve bana yemek pisirmesi...cok degerli,cok sıcak, çok kıymetli ve cok gercek. Duygulanirim benim icin hazirlanmis bi sofra varsa.
Seni alan yasadi murat. Senden guzel bir koca olur

Çok güzel sandalyeden düşerim. Yılda birkaç kez düşerim. Şahit olanlar üf derler bunun da her şeyi güzel ne güzel düştü derler. Yebet böyle derler.

Geri