Ar&Ge ne oluyor kizz yeni rankmi ..p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Danismaya bekleniyorsunuz.![]()
yaşlandin orospu
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.m.youtube.com
Bu bile uzun olmuş "varoşlar sizinle mi uğraşicam " de geç amaaan sjsjsEskisi gibi uzun uzadiye yazamıyorum. Nedendir bilemiyorum. Anlatma ihtiyacımın olmaması mı, anlaşılmama korkusunun olmaması mı yada kendimi ikna etme ihtiyacı hissetmemem mi... Bilemiyorum. Sıkılıyorum ve artık angarya geliyor. Yine de arada denemeye çalışacağım...
''Üfff slk mı ne'' şeklinde yazsam sadece, karşıt görüş gelince... Bu daha tutarlı olabilir belki bulunduğum durumda :dddBu bile uzun olmuş "varoşlar sizinle mi uğraşicam " de geç amaaan sjsjs
Asla önermiyorum bu düpedüz cilveye girer ahahaha''Üfff slk mı ne'' şeklinde yazsam sadece, karşıt görüş gelince... Bu daha tutarlı olabilir belki bulunduğum durumda :ddd
Seni alan yasadi murat. Senden guzel bir koca olurHerkesin bi 'erime' olayi vardir ya, benim için bu birinin benim için yemek yapmasi olabilir. Ne bi hediye ne de luks bi restorant bu kadar mutlu etmez. Mesele yemek degil; en temel ic gudu olan hayatta kalma gudusunun en temel ihtiyaci olan "beslenme"yi , insan türünde daha yeni yeni evrimlesen ve ego ile temelde catisan "paylasmak" ile butunlestirmesi,bana benim için vakit ayirmasi ve bana yemek pisirmesi...cok degerli,cok sıcak, çok kıymetli ve cok gercek. Duygulanirim benim icin hazirlanmis bi sofra varsa.