Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Bir şarkı var onu dinlediğim de huzurla doluyor ve herşeyi yapabilecek güce erişmiş hissediyorum. O yüzden sadece birşey yapacagim zaman açıyorum o şarkıyı

Bugün ilk defa doğru düzgün bir şekilde değer verdiğim biri eleştirdi beni. "Soğukkanlı değilsin" dedi. Hakikaten öyle. Hep kendime derdim zaten " fevriyim, gözüm dönüyor " diye ama bu hiçbir şeyi değiştirmezdi. Sevdiğim bir insandan bunu duymak aydınlatma yaşattı resmen. Hadi bakalım.

Et yemem
Çayı açık ve sekersiz içerim
Ağır yemekler bana göre değil
Başka birisinden yemek yiyemem
En uç duyguların bile üstesinden gelirim
Samimiyetsiz hiç bişeyin içinde olmam
Soğuyunca uzak dururum
Yaz kızım

Ben eru illuavar'ı diğer eru sanıyordum.
Diyorum bu adam siyasi kimliğini bu kadar net şekilde nasıl değiştirdi ya....
Dün öğrendim....

Ben mizahi yapan değil mizaha gülen tarafim ama sürekli ayni espriler ayni şakalar dönünce hevesim kaçar gülmem yine mi bu şaka derim mesela.

Çok işim var yarın da mi safirim ...ben ise tukenmislik sendromundayım... Streste cabası.... nasıl çıkcaz işin içinden acaba :(

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
Çok işim var yarın da mi safirim ...ben ise tukenmislik sendromundayım... Streste cabası.... nasıl çıkcaz işin içinden acaba :(
Ne bu kadar stres yapıyorsun gelecek olanlarda insan oldugu kadar yahu

Ani yaşamayı seviyorum.Olduğum gibi yaşarım.Kimsede umrumda olmaz.

Anne baba özlemi bilmiyorum ama nerede yaşlı bir amca veya teyze görünce yanlarına gidip muhabbet ediyorum.

çok sevdiğim şarkıları tiksindiğim birinin dinlediğini görünce o an’ı unutana kadar dinlemiyorum
uzaktan beğendiğim biri tiksindiğim insan tipleriyle haşır neşir görünce “bu da malmış demek ki” deyip ondan da tiksiniyorum

Dünyalı dostum, tam olarak anlamadın galiba..

Geri