Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Zamanında içimde yeşeren çoğu şey;hastaydı.

1-Dikkat etmem, olur böyle der anlayış gösteririm.
2-Güzelce uyarırım.
3-Yok sayarım.
4-İtin g*tüne sokar çıkartırım.
4'üncü aşamada sanki ilk 3 aşama hiç yaşanmamışçsına niye tepki verdiğimi sorarlar. İlginçler.

Bu aralar hiç bir şeyden tat almıyorum hayatta buna dahil

arkamdan sallamanıza lüzum yok, inanın böyle şeyleri takan biri değilim(aslında takarım) şunu anlamanız lazım: bir çoğunuzdan zeki değilim ve yine bir çoğunuzdan daha aptal değilim. bir çoğunuzdan iyi değilim ve yine bir çoğunuzdan daha kötü değilim. hal hareketlerim bazen benimde hoşuma gitmiyor, özeleştirimi verdigimiz doğrudan ve ya gıyabında özürlerimi ilettigim pek kimseler de oldu. kendime hayali düşmanlar yaratıp donkişotluk olma hevesinde de değilim. doğrusu çocukta değilim artık derdi olan gelsin yazsın konuşsun herkese tahammül edebilecek olgunlukta olduğumu düşünüyorum, nacizane...

20250227_150635.jpg

arkamdan sallamanıza lüzum yok, inanın böyle şeyleri takan biri değilim(aslında takarım) şunu anlamanız lazım: bir çoğunuzdan zeki değilim ve yine bir çoğunuzdan daha aptal değilim. bir çoğunuzdan iyi değilim ve yine bir çoğunuzdan daha kötü değilim. hal hareketlerim bazen benimde hoşuma gitmiyor, özeleştirimi verdigimiz doğrudan ve ya gıyabında özürlerimi ilettigim pek kimseler de oldu. kendime hayali düşmanlar yaratıp donkişotluk olma hevesinde de değilim. doğrusu çocukta değilim artık derdi olan gelsin yazsın konuşsun herkese tahammül edebilecek olgunlukta olduğumu düşünüyorum, nacizane...

Ekli dosyayı görüntüle 107010

Hocam yüzüğü parmağına takıp kaybolman lazım bu konuşmanın üstüne. Bilbo Baggins gibi masaya çıkıp açıklama yaptın. Süpersin.

ihtiyacım olmasa bile alışveriş yapmayı seviyorum

Hocam yüzüğü parmağına takıp kaybolman lazım bu konuşmanın üstüne. Bilbo Baggins gibi masaya çıkıp açıklama yaptın. Süpersin.
keşke sonunu şöyle bağlasaymışım "içinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum; ve yarınızdan azını hak ettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum." dnjdj
bilbo baggins her zaman doğal ilham kaynağımızdır.

keşke sonunu şöyle bağlasaymışım "içinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum; ve yarınızdan azını hak ettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum." dnjdj
bilbo baggins her zaman doğal ilham kaynağımızdır.

soren de olabilirdi (adamın ilk ismini ezberden yazamıyorum) ama sonuna değil, gelişmede yazmalıydın “başkalarının canını sıkanlar avamdır, sürüdür, ebediyen devam eden insan silsilesinin bir parçasıdır” falan filan kfjf

soren de olabilirdi (adamın ilk ismini ezberden yazamıyorum) ama sonuna değil, gelişmede yazmalıydın “başkalarının canını sıkanlar avamdır, sürüdür, ebediyen devam eden insan silsilesinin bir parçasıdır” falan filan kfjf
bu ağır olurdu ya dogrudan itham var jfjdj ya da elinde paslı tenekeden bir takım kılıç kalkanla sağa sola gözyaşları içinde ve hönkürüp bağırarak zırıldayarak saldıran bir zombi gibi* diye de girebilirdim.. biraz da fantastik edebiyat...

Öyle bir algı olsa da ben kömbe sevmiyorum. Kenarda aylarca dursa yine de yemem...

Sen ne seviyosun ki zaten….

Kendim hakkımda süslü bir gerçeğim yok. Ifjfjf

Yaşamadığım hiçbir şeyi anlatmam,yazmam.

Kendi evim ve bildiğim birkaç ev dışında başka bir kimsenin yapmış olduğu ev yemeğini hiçbir şekilde yiyemiyorum. Şehir dışındaysam bu zaten imkansız. Antep kültürü ile yetişmiş olmamın da etkisi vardır muhakkak. Az önce komşum getirdi evde tek olduğumu düşünerek. Denedim, sadece ısırabildim ama yiyemedim. Poşete döktüm. Köpeklere vericem yine. Ama hakkaten çok kötüydü. Makyajına verdiği özeni yemeğine verseydi bir nebze daha iyi olabilirdi -.- Neyse, Allah razı olsun tabi ki. : dd

üsttekili alttakli konulara yazdığımda konu kilitleniyo

dun hayatimda ilk kez bir tiktok videosu cektim, daha dogrusu, kucuk kardesim benim icin cekti. kendimi boomer gibi hissediyorum:d elbette mariah carey - obsessed sarkisiylaydi :liv:

Geri