Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

arkamdan sallamanıza lüzum yok, inanın böyle şeyleri takan biri değilim(aslında takarım) şunu anlamanız lazım: bir çoğunuzdan zeki değilim ve yine bir çoğunuzdan daha aptal değilim. bir çoğunuzdan iyi değilim ve yine bir çoğunuzdan daha kötü değilim. hal hareketlerim bazen benimde hoşuma gitmiyor, özeleştirimi verdigimiz doğrudan ve ya gıyabında özürlerimi ilettigim pek kimseler de oldu. kendime hayali düşmanlar yaratıp donkişotluk olma hevesinde de değilim. doğrusu çocukta değilim artık derdi olan gelsin yazsın konuşsun herkese tahammül edebilecek olgunlukta olduğumu düşünüyorum, nacizane...
Ekli dosyayı görüntüle 107010
keşke sonunu şöyle bağlasaymışım "içinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum; ve yarınızdan azını hak ettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum." dnjdjHocam yüzüğü parmağına takıp kaybolman lazım bu konuşmanın üstüne. Bilbo Baggins gibi masaya çıkıp açıklama yaptın. Süpersin.
keşke sonunu şöyle bağlasaymışım "içinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum; ve yarınızdan azını hak ettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum." dnjdj
bilbo baggins her zaman doğal ilham kaynağımızdır.
bu ağır olurdu ya dogrudan itham var jfjdj ya da elinde paslı tenekeden bir takım kılıç kalkanla sağa sola gözyaşları içinde ve hönkürüp bağırarak zırıldayarak saldıran bir zombi gibi* diye de girebilirdim.. biraz da fantastik edebiyat...soren de olabilirdi (adamın ilk ismini ezberden yazamıyorum) ama sonuna değil, gelişmede yazmalıydın “başkalarının canını sıkanlar avamdır, sürüdür, ebediyen devam eden insan silsilesinin bir parçasıdır” falan filan kfjf

vays.Hayatımın en “ben” evresindeyim. Çok mutluyum, çok hafifim. Hevesliyim. Heyecanlı. En olduğum gibi olanım. Arınmışım, temizlenmişim, kazanmışım. Allah’ıma teşekkürü bi’ borç bilirim![]()