Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Bazen birinin beni üzüp üzmeyeceği içime doğar…

Forumda tanidigim forumda kalmali, isyerinde tanidigim isyerinde kalmali, sporda tanidigim sporda. Oyle cok icli disli sevmiyorum mixlemeyi yeterince sorunum var kimsenin sorunu ile ugrasmak istemiyorum, billiyorumki sorunu bana anlatinca cozum bulmaya calisacagim sazan gibi kendimi frenleyemiyorum bu konuda. Hiiic gerek yok bana anlatilmasin dert sikinti, benimle laylaylom takilin basin gidin.Dunya'ya sorun cozmeye gelmedim.

Son düzenleme:
Öz ve biricik yeğenimden nefret etmek üzereyim.

Günde 20 kez bir veledin fotoğrafı videosu erişim sağlanan her yerden paylaşılır mı ya?

Forumda tanidigim forumda kalmali, isyerinde tanidigim isyerinde kalmali, sporda tanidigim sporda. Oyle cok isli disli sevmiyorum mixlemeyi yeterince sorunum var kimsenin sorunu ile ugrasmak istemiyorum, billiyorumki sorunu bana anlatinca cozum bulmaya calisacagim sazan gibi kendimi frenleyemiyorum bu konuda. Hiiic gerek yok bana anlatilmasin dert sikinti, benimle laylaylom takilin basin gidin.Dunya'ya sorun cozmeye gelmedim.
Offf dün gece aklıma neden geldi bilmiyorum ama tavuk ayağı çorabınla spora gidiyor musunnnn??? Xd
Ben kesin giderdim çünkü

• Kahkaha
Tepkiler: W
hakkımda edindiğin fikir, beni kimden dinlediğine göre değişir, aşko............

Muğla da küçük bir köyde yaşamak istiyorum ciddi anlamda.

Koyu katolik okulunda okudum ilkokulu, son senesi tadilat nedeniyle okul gecici kiliseye tasindi ve dersleri kilisede isledik. Bilincaltimda bazen hala oralarda gezindigimi fark ediyorum tuhaf bir his ama donup dolasip oradayim

yaşadığım hayattan zevk almıyorum
anlık olarak gülüp eğleniyorum bütüne baktığımda boş
ablam ve yeğenlerim mutlu olsunlar diye çabalıyorum
çocukların kendilerine kaliteli bi hayat kurduklarını görürsem huzurla ölebilirim

Mandalina dilimlerinin üzerindeki damarları cerrah titizliği ile ayıklamak beni mutlu ediyor.

Geri