Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Gece yatarken yüzüme pahali kremler yerine Madecassol sürüyorum organik ve bitkisel içeriği ile sabah yüzüm çok hoş duruyor

Üniversiteye başladığımdan bugüne kadar geçen zamanda aile evi dışında toplamda 6 farklı evde yaşadım. İçinde bulunduğum alanın hayatımdan çıkacak olduğunu bilerek asla alana yatırım yapmadım. Halbuki, ne kadar da büyük bir hata yapmışım… Faydalı alışkanlıklar edinmede alanın önemini gözardı etmişim. En kısa zamanda bunu değiştirmeyi umuyorum.

Sevmeye başladığımdan bugüne kadar geçen zamanda uzun süreli ilişkim dışında toplamda 6 farklı kalpte yaşadım. İçinde bulunduğum kalbin hayatımdan çıkacak olduğunu bilerek asla bi erkeğe yatırım yapmadım. Halbuki, ne kadar da büyük bir hata yapmışım… Faydalı alışkanlıklar edinmede kalbin önemini gözardı etmişim. En kısa zamanda bunu değiştirmeyi umuyorum.

Sevmeye başladığımdan bugüne kadar geçen zamanda uzun süreli ilişkim dışında toplamda 6 farklı kalpte yaşadım. İçinde bulunduğum kalbin hayatımdan çıkacak olduğunu bilerek asla bi erkeğe yatırım yapmadım. Halbuki, ne kadar da büyük bir hata yapmışım… Faydalı alışkanlıklar edinmede kalbin önemini gözardı etmişim. En kısa zamanda bunu değiştirmeyi umuyorum.
Arsız

sagol angie konuyu itiraf diye arayıp durdum bulamadım, meger gerçekmiş.

o bir ayı nasıl geçirdiğini bilip etmeden, hakkında "bir ayda unuttu, iki ay olmadan yenisini buldu" denen insancıkları yargılamayınız. hepsi değilse de bazıları masum olabilir...en son dikiş tutturduğum ve neredeyse 6 sene masabaşı çalıştığım işi gücü bırakıp gurbet ele çıktım... diğer türlü yıllık iznimi kullanmak zorunda kalırdım. evde zırlayarak. öyle kopardım dünyadan. başkasının bir yıla yaydığını bir-bir buçuk ayda yaşardım. konsantre. 7/24. dibi görene kadar.

Bu hafta spora başladım. Her sabah Kar kürüyorum:)

Lafın tamamı aptala söylenir,bu yüzden de açıklama yapmayı sevmiyorum.

Herhangi bir yere gitmek için her ayağa kalktığımda etrafımdakilere,
ben bi kayınbabama yemek götürüp geliyorum deyip duruyorum...

teknik olarak hiçbir şeyi kaybetme korkum kalmadı.

Dün Kar küreğini Kar'da unutmuşum. (Yaşlanıyorum :( ) Bugün aradım ve kara gömülmüş olarak bulabildim. Diğer küreği de kırmıştım. Kar fırtınasına da yakalandım. Arabanın kapılarını da artık açık bırakıyorum. Kilitler donuyor diye. Uzun zamandan beri ilk kez yine gerçek bir Kış yaşıyoruz.

Hakettiğini yaşayan insanları görünce müthiş keyif alıyorum

Vajina salak değilim.

Bu gerçek ile yaşayabiliyor olmak müthiş bir şey değil mi?

Ruh halime göre kalabalık içine girerim ama genelde sakin yerde olmayı tercih ediyorum
İstanbulun göbeğinde taksimde bile sakin bir cafe arıyorum ya lckdkdkfl

Geri