Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kulağım ağrıdıgi için doktora gittim baktı ve hiç bişey yok dedi birde üstüne sürekli sakız çiğne dedi bugün otuzuncu Falım sakiz açıyorum iki kez çiğneyip atıyorum maksat fal okumak
Sigaraya tekrardan başladım uzun bir aradan sonra; ilginçtir kısa süreli sinir krizlerinin azaldığını hatta yok olma seviyesine indiğini deneyimleyip hissettigim bir hafta geçirdim.
Olması gerekenden daha baygın yada uyuşuk adına ne denirse artık.
Mokoton bağımlılığı ; ki doğrusu nikotindir. Sanıldığı kadar kotu birşey değil galiba.
Aniden canim portakal çekiyor mesela kalkip onu hazırlayıp yerken yaninda kakaolu biseyler çekiyor bisküvi alıyorum bu ani çıkışlarimi anlayamiyorum sonra bazen hiç portakal yemiyorum bir iki ay senelerdir yaşıyorum bunu
stannis baratheon kadersizliği var üzerimde, hiçbir işim rast gitmiyor.
vaddedilenler yerine getirilmedi, sözler tutulmadı.
bedir savaşında muhammed'in dediği raddeye geldim artık. "yarabbi eğer bu seferde kazanamazsak, sana bundan sonra ibadet edilmeyecektir"