Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Kulağım ağrıdıgi için doktora gittim baktı ve hiç bişey yok dedi birde üstüne sürekli sakız çiğne dedi bugün otuzuncu Falım sakiz açıyorum iki kez çiğneyip atıyorum maksat fal okumak

Şu sıralar çok karamsarım.
Ağır seyreden soğuk algınlığımda bunu arttıran bir etken tabi.
Ne olursa olsun dayanıklı ve güçlü olmaya çalışmak lazım.

sabahları ilahi dinlerim, 9-8'lik tefli olanlarından.
pek bildiğim yok, abdurrahman önülden filan. varsa öneri alırım hareketli olsun.

• Hımm
Tepkiler: W
duygusuz değilim size öyle geliyo

Ayaklarim guzeldir misafirlige filan ciplak ayak giderim genelde

Konu değiştirme hızım asla sorgulanamaz saniyede değişir içerik

Sigaraya tekrardan başladım uzun bir aradan sonra; ilginçtir kısa süreli sinir krizlerinin azaldığını hatta yok olma seviyesine indiğini deneyimleyip hissettigim bir hafta geçirdim.
Olması gerekenden daha baygın yada uyuşuk adına ne denirse artık.

Mokoton bağımlılığı ; ki doğrusu nikotindir. Sanıldığı kadar kotu birşey değil galiba.

Son düzenleme:
malumunuz erken yatıp
erken kalkıyorum

Bugün çalışıyorummmm. Ne kadar güzel.: ))

Aniden canim portakal çekiyor mesela kalkip onu hazırlayıp yerken yaninda kakaolu biseyler çekiyor bisküvi alıyorum bu ani çıkışlarimi anlayamiyorum sonra bazen hiç portakal yemiyorum bir iki ay senelerdir yaşıyorum bunu

stannis baratheon kadersizliği var üzerimde, hiçbir işim rast gitmiyor.
vaddedilenler yerine getirilmedi, sözler tutulmadı.
bedir savaşında muhammed'in dediği raddeye geldim artık. "yarabbi eğer bu seferde kazanamazsak, sana bundan sonra ibadet edilmeyecektir"

Ferdi ölünce bütün şarkılarını dinlemeye başladım suan bile çalıyor kör öldü badem gözlü oldu değil ama bilmiyorum işte

geceleri birden uykudan uyanip bi daha uyuyamayip cips yemek istiyorum..
bunu yapmamak icin suan kendimi zor tutuyorum..

Geri