Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
shameless dizisinde gormustum ilk olarak. begenerek ''fuck you you fucking fuck'' yazili bir t-shirt almistim bilmem ne zaman ve hala dolabimda duruyor. giyinmeye utaniyorum. yani bir yandan benlik, diger yandan hic degil, hic yakismiyor :d

9 köyden kovulsamda doğruyu söylerim.
Benim örnek aldığım Peygamberim Hz Muhammed, dönemin en eli kanlı kılıçlı zalimlerinin karşısına dikilip ;
"Taptıklarınız kendi elinizle yaptığınız taş parçasından başka birşey değil" diyecek kadar cesurdu.
Putperestler o bölgede en güçlülerdi, orduları, paraları ve güçleri vardı.
Ama iyilerin yürüyüşünün karşısında dağıldılar, yıkıldılar.
Ne inandıkları taş parçaları onları ayakta tuttu, ne orduları, ne paraları nede güçleri.
Hak daima galip gelir, batıl ve yanlış yıkılmaya mahkumdur.
Eğer insan gerçekten hakkın ve doğrunun izindeyse onu korkutabilecek veya yenebilecek hiç bir güç yoktur.

Bu ara geceleri uyumamam gerekiyor malum bebek haberi alacağiz yakın zaman diliminde o yüzden hanım ve bebekler sağlıklı olsun diye her türlü ihtimale karşı kampa ( hastaneye ) yatırdık. Herhan bir durum vs olur yada bir ihtiyac olur diye uyumuyoruz.
sabah iş yerınde uyurum.

Kararsız kaldığım bir konuda karar verdikten 1 dakika sonra gelen pişmanlık hissini sevmiyorum

Farklı düşüncelere hoşgörü eşiğim epey bir düştü;her farklı düşünce 'düşünce' değil, bir çoğu sıçmık olabiliyor.
Bu konudaki pembe götlülüğüm yeni yeni yontuldu.
Biraz geç kaldim sanirim.

beni sevdiğini hissettiğim insanlar için bir şeylere katlanıyom
yoksa bu dünya çekilecek dert değil

Bu aralar hiçbir şeye odaklanamıyorum hem de hiçbir şeye. Sanki boşlukta süzülüyorum…

Sakız çiğnerken yanağımı ısırıyorum.

Geri