Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
“ ic s1kintisi, kacirilmis bir hayatin agirligidir. Baska bir hayatin mumkun oldugunun farkindayken, sacma bir hayatin icinde s1kismanin sessiz cigligidir. “

Ic s1kintilarimiz bu yuzdense, ayvayi yemisiz…

1-Kötü biri değilim.
2-Güvenilir biriyimdir.

G.tü kalkık, kibirli, kendini beğenmiş, kendini sürekli öven, övgü almayı seven biri değilim.

istersem diye başladığınız cümlelerin hepsini yapmış biri olarak bildiriyorum; boşuna konuşmayın yemez

çiğ kuruyemişi çok seviyorum, özellikle çiğ badem

Bugun cok yoruldum. Once kendi evimin pasagi vs..sonra enistemlere gittim.. ceviz agacini dibinden kestiler... azicik dallari kesim derken bel gitti.. eski halimden eser yok. Koca kari gibiyim:/

Tıpkı ben diyorum :)
Arada Seslen online olunca sana sarhoş olmamanın püf noktalarını anlatayım yunus
Yoksa her gece sarhoş olmak isteyipde olamayacaksın..

Bendeki bu vicdan ve sadakat Numan kurtulmuş da yok
Msja alıntı yapmışsın beğeni yaparken telefon düştü elimden çakmağın gazı bitmiş doğalgazdan yakmaya gidiyorum sigaramı konu neydi bilmiyorum

Aralıksız uyuyabildigim süre maksimum 3 saat.

Çikolatayı bırakmayı başardım sonunda. Kendi yöntemimle değil. Midem bozuldu. Bir Pastane'de. tatlıya ucuz Çikolata sosu dökmüşler ve ben de çocukluktan alıştırıldım, önüme konanı bitirmeye. Bırakamadın ve miden çok kötü bozuldu ve artık o günden beri Çikolata özlemiyorm. Tatlıyı da bırakmam gerekecek. Şimdi tatlı sever oldum.

Geri