Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
benim inanılmaz bir gücüm var: evlendirici ve birleştirici gücüm. bütün eski sevgililerimi evlendirdim, yan yana gelmez denilen kimleri yan yana getirdim, bir bilseniz.dfkgjdf
ulan hayatımda bi yaralı parmağa işemedin be sadece eski sevgiliye mi çalışıyorsunshdhfj

Araba icinde sevdigim bir muzik ciktiginda omuzlar eller durmaz benim. Eslik ederim, bazen esim yapma soyle hareketler goren taniyan olacak ayip der. Ne diyecekler en fazla memonun da karisi arabada hunharca oynuyordu mu diyecekler :d hem banane milletten.

bak sen Tanrının işine şimşek sen çak gel kadının şeyine hayret ya

Araba icinde sevdigim bir muzik ciktiginda omuzlar eller durmaz benim. Eslik ederim, bazen esim yapma soyle hareketler goren taniyan olacak ayip der. Ne diyecekler en fazla memonun da karisi arabada hunharca oynuyordu mu diyecekler :d hem banane milletten.

bu sen olabilir misin? hahahah. dün bunun muhabbeti wp grubunda döndü. bir arkadaşımız var böyle, tam bu kafa. aklına geleni yapıyor. yürürken bir anda dur manken gibi yürüyeyim der yürümeye başlar, dönerek şarkı söyler falan.. bizi de komik duruma düşürmemesi için biraz önden git, biraz bizdan uzak dur lütfen diyerek uzaklaştırmaya çalışıyoruz bazen. memo eniştemi zor duruma düşürüyorsun, anlıyorum onu.

bu sen olabilir misin? hahahah. dün bunun muhabbeti wp grubunda döndü. bir arkadaşımız var böyle, tam bu kafa. aklına geleni yapıyor. yürürken bir anda dur manken gibi yürüyeyim der yürümeye başlar, dönerek şarkı söyler falan.. bizi de komik duruma düşürmemesi için biraz önden git, biraz bizdan uzak dur lütfen diyerek uzaklaştırmaya çalışıyoruz bazen. memo eniştemi zor duruma düşürüyorsun, anlıyorum onu.

Tam arkadas olunacak kadinmis :d hayir yolda yapmam ama ofiste bir sarki gelir aklima siir gibi okurum bir iki cumle alakasiz durumlarda. Kimse bu napiyor demez :d

Bu günlerde çabuk yoruluyorum. Yine erken yatacağım. İyi geceler.

İyi değilim çok can yakacam anlamiyorlar

• Hımm
Tepkiler: ne
Bir süredir gördüğüm rüyaları kayıt altına alıyorum. Gerçekten de rüyalar bazı mesajlar içeriyor. Şu diş dökülmesi olayı falan mesela.. hakikaten de bi yerden aldığım ölüm haberiyle sonuçlanıyor. Ne zaman bi yerlere yetişmeye çalışıp da yetişemediğim bir rüya görsem, mutlaka ertesi gün hoşuma gitmeyen üzücü bir olay yaşıyorum.
Dün rüyamda telefon geliyordu, çok samimi bi arkadaşımın bacağı kırılmış.tatlı alıp geçmiş olsuna gittim, evini temizliyorum. Temizle temizle bitmiyor. Sonra diyorum ki 21.00 da evde olmam lazımdı, saat 01.00 olmuş.
Bugün sabah uyandım, telefon geldi, bizim boyacı, evi boyarken iskeleden düşmüş, kaburgalarını kırmış :( yoğunbakımda. Öğleden sonra eltim aradı, kayınvalidemler akşama size gelelim demiş. O da kabul etmiş. Yardım istedi,hamile çünkü. Gittim evini temizledim. Tatlısını yaptım. Akşam geldiklerinde saat 21.00 du arkadaşlar, eve de bi 15 dk önce geldik.
Aslında şu mesajlar biraz daha açık olsa önlem alıcam ama nerden geleceğini anlamıyorum ki : /

Bazı kelimeler kanımı çeker, vücuduma şiddetli öfke pompalar. Bunlardan birisi de “Rahat ol” kalıbı.

200w.gif

Kendimce herkese normal gelen saçma takıntılar ediniyorum ve bu durumdan nefret ediyorum.

Geri