Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Hayır demişsem musa nil’de tekrar yürüse bile efor sarf etmem. Hayır, hayırdır.

inanılmaz mutlu, dertsiz, hiçbir şeyi sklemeyen biri gibi davranmayı çok iyi başarıyorum.
üstelik gittikçe bu yalana inanmaya başlıyorum. beni nereye götürüyor bu durum bilmiyorum ama eski halimi istemiyorum.
duygularımı dolu dolu yaşamak istiyorum, ama şartlarım pek duygularımı yaşamak için elverişli değil..

Tatile gideceğim zaman valizimi 10 gün önceden hazırlamaya başlarım. Her ihtimale karşı günlük 3-4 kombin yaparım. Çöp poşetini bile yanında götüren bir manyağım maalesef……

Yemez yedirir,giymez giydiririm böyle bir enayiyim işte..

İnsanlarla herhangi bir ilişki kurup kuramayacağıma (çoğunlukla istemsiz olarak) tahammül seviyelerini test ederek karar verdiğimi fark ettim. Kendimle ilgili benim de yakın zamanda keşfettiğim bir gerçek oldu bu.

Fazla sempatigim.
Bana en gicik sinir olan women's bile icinden tatli cocuk aslinda diyodur.

Modadan anlamam, bana en cok mango elbiseleri yakisiyor kaliplarini seviyorum ve uzunluk olcusu de bana hitap ediyor. Giyside marka aramam. Ama cantam,saatim, ayakkabim iyi olmali. Hepsini de cok titiz kullanirim.

özgürlüğüne düşkün
inanılmaz hissel biriyimdir : P

Olan biten hiç birşeye şaşırmıyor aman boşver demeye başlıyorsaniz artık yaslaniyorsunuz demektir

Kronik bi gerginlik var üzerimde.
Ne spor, ne dinlenme, ne de herhangi bir aktivite kar etmiyor.
Ufacık bi sey de cinnet getirme raddesine gelip kırıcı olabiliyorum sonra da vicdan yapıyorum.
Ne yapmam lazım dinginlesmek için :emoji_thinking:

Gúzel kizlarla reelde, yùzyúze muhabbet edemiyorum gózlerimi kaciriyorum ózgúvensiz biri de deilim aslinda ama farkli bir durum sanirim bu ya cok sacma .s
Cekingelik utangaclik Gırla.

Geri