W
Elmas Üye
Helal yazan hicbir urune guvenmiyorum o programi izledikten sonra, vegan yazan urunleri tercih ediyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ohooo sende çok oldun ama heBunun da herseyi sorun diyeceksiniz de simdi bilgisayardan yazinca gulme smilesi yapamiyorum, begene basiyorum mesela usttekine gulme yapmak istemistim.....
Var öyleleri benimde başıma geliyor cevap vermiyorum.Elimde boş askıyla da gezmiyorum :Sceketim ustumde, cantamin da kolumda durmasina ragmen, girdigim her magazada beni bir calisan zannederek, yardim isteyen-soru soran-yonlendirilmek isteyen oluyor. bunun iyi mi kotu mu ney oldugunu anlamis degilim. insanlar da biraz aptal olabilir, ama herkes mi aptal olur. yok. CEKETIM USTUMDE, CANTAM OMUZUMDA!? UZERIMDE UNIFORMA BILE YOK?
Ya o konuyu neden sildin? Ben bakip, liste yapacaktim daha kendimeBilgisayarin kendiliginden koydugu ekran fotograflarini, veya google'nin zaman zaman ekledigi taninmis kisileri merak eder arastiririm. Bugunun sansli kasabasi civita di bagnoregio, 2500 yil once insa edilmis bulutlarin arasin da muhtesem bir kule bana Cohem ihtisahimini hatirlatti ama bu bi tik daha iyi sanki.
Aslinda benim uye gunlugum vardi gezip gorulecek ya da gezilip gorulen yerler diye ama sildim fazla ozel resimlerim var diye.
Tatil benim icin boyle birey, otele tikilip kalmak benlik birsey degil, gezmeli daha cok gormeli, daha cok ogrenmeli, gelecegim civitaaa bekle beni .p bir gun mutlaka.