Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Helal yazan hicbir urune guvenmiyorum o programi izledikten sonra, vegan yazan urunleri tercih ediyorum.

Yoruluyorum artık tamam kuaförlük mesleğimiz ama sauna masaj yanına birde kendi işimizi yapmak hem bedenen hemde kafa olarak ciddi şekilde yoruyor .
Eskiden büyüklerim derdi sorumluluk aldığında bizi hatırla diye evet haklilarmis

Bunun da herseyi sorun diyeceksiniz de simdi bilgisayardan yazinca gulme smilesi yapamiyorum, begene basiyorum mesela usttekine gulme yapmak istemistim.....

artık yemek yerken bile sigara içtiğimi farkettim, tavsiye ederim. özellikle tuzlu sandviçden tatlıya geçerken ki of anlatamıcam.

youtube'da takip ettigim turk kanallarin arasinda en sevdigim kanal ceren'in ''tarih obasi''

yarim saat crosstrainer'i kullandiktan sonra hissettigim:

Denizi ve uzun güzel kahvaltilari cok severimmm , birazdan ikisini birlestirip harika bir gün gecirecegim :$

Bilgisayarin kendiliginden koydugu ekran fotograflarini, veya google'nin zaman zaman ekledigi taninmis kisileri merak eder arastiririm. Bugunun sansli kasabasi civita di bagnoregio, 2500 yil once insa edilmis bulutlarin arasin da muhtesem bir kule bana Cohem ihtisahimini hatirlatti ama bu bi tik daha iyi sanki.
Aslinda benim uye gunlugum vardi gezip gorulecek ya da gezilip gorulen yerler diye ama sildim fazla ozel resimlerim var diye.
Tatil benim icin boyle birey, otele tikilip kalmak benlik birsey degil, gezmeli daha cok gormeli, daha cok ogrenmeli, gelecegim civitaaa bekle beni .p bir gun mutlaka.

ceketim ustumde, cantamin da kolumda durmasina ragmen, girdigim her magazada beni bir calisan zannederek, yardim isteyen-soru soran-yonlendirilmek isteyen oluyor. bunun iyi mi kotu mu ney oldugunu anlamis degilim. insanlar da biraz aptal olabilir, ama herkes mi aptal olur. yok. CEKETIM USTUMDE, CANTAM OMUZUMDA!? UZERIMDE UNIFORMA BILE YOK?

ceketim ustumde, cantamin da kolumda durmasina ragmen, girdigim her magazada beni bir calisan zannederek, yardim isteyen-soru soran-yonlendirilmek isteyen oluyor. bunun iyi mi kotu mu ney oldugunu anlamis degilim. insanlar da biraz aptal olabilir, ama herkes mi aptal olur. yok. CEKETIM USTUMDE, CANTAM OMUZUMDA!? UZERIMDE UNIFORMA BILE YOK?
Var öyleleri benimde başıma geliyor cevap vermiyorum.Elimde boş askıyla da gezmiyorum :S

Bilgisayarin kendiliginden koydugu ekran fotograflarini, veya google'nin zaman zaman ekledigi taninmis kisileri merak eder arastiririm. Bugunun sansli kasabasi civita di bagnoregio, 2500 yil once insa edilmis bulutlarin arasin da muhtesem bir kule bana Cohem ihtisahimini hatirlatti ama bu bi tik daha iyi sanki.
Aslinda benim uye gunlugum vardi gezip gorulecek ya da gezilip gorulen yerler diye ama sildim fazla ozel resimlerim var diye.
Tatil benim icin boyle birey, otele tikilip kalmak benlik birsey degil, gezmeli daha cok gormeli, daha cok ogrenmeli, gelecegim civitaaa bekle beni .p bir gun mutlaka.
Ya o konuyu neden sildin? Ben bakip, liste yapacaktim daha kendime :(

• Öpücük
Tepkiler: W
Evden calistigimda teamste online gorunmek icin 40 takla atiyorum gidip isyerinde calissam bu kadar eziyet cekmem. Belkide hic bakmiyorlar bile.

Evli olup gizleyenleri şak diye bulurum :emoji_penguin: 7.hissim kuvvetLi. Ah o tahmin edislerim yokmu oyş

'Yeteri kadar tanısam sever miydim'

diye arada bi sorarım kendime; tanisma eylemi konusunda tatminsizim biraz.

Geri