Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Öyle bir sakarım ki birgün yanlışlıkla öleceğim sanırım

ait olduğu yeri,ortamı,kişiyi benimsemek fıtratımda var

isim zaafım var, karşı cinste begendigim bi isim olursa uzatarak söylemeyi cok seveeeerim

Paraya tapan sevgi kriterini paraya endeksleyen kizlarla isim olmaz geyigimi sohbetimi ederim Elbette ama òtesi olmaz.

Umarim uncle sabri kepcesi alip onumuzdeki x gun gelip containiri doldurur sip sap.. yoksa kurekmi dayanir adammi dayanir o topraga. Ev insaatlikdan cikti dag tas magarasina dondu

Yaz ani bastı, hazırlıkız yakalandım. Üç gündür havaya uyum sağlayamıyorum. Beynim pişiyor.

Dün yeni açılmış bir Cafe'ye girdim. Çevre düzenlemesi bile tam bitmemiş ama keyifli görünüyor. Üstelik hemen sahilde. Canım Dondurma çekti, Kız dondurmamız yok dedi. Tatlı var mı? diye sordum. düşündü, dondurmalı Tatlı var dedi. (Varmış işte Dondurma) Olur dedim ve bekledim. Bir ara beni unuttu sandım. Baktım geliyor, Kadayıf üzeri Dondurma yada Baklava üzeri Dondurma beklemiştim, Kız elinde bir Servis tabağı doruklama dolu geldi. Pişi gibi bi şey içi Dondurma dolu ve meyveler de var, getirdi. Gözüm korktu ama dinlene dinlene yedim hepsini Valla. Sonra da miden Taş gibi oldu. Yaklaşık İki Kilometre yürüdüm sonrasında, anca kendime geldim. Ama tüm gece uyuyamadım. Sabah ezanı ile anca uyudum. Bugün de yarı uykulu dolaştım tüm gün. Tatlının adını sormayı unuttum.

Dün yeni açılmış bir Cafe'ye girdim. Çevre düzenlemesi bile tam bitmemiş ama keyifli görünüyor. Üstelik hemen sahilde. Canım Dondurma çekti, Kız dondurmamız yok dedi. Tatlı var mı? diye sordum. düşündü, dondurmalı Tatlı var dedi. (Varmış işte Dondurma) Olur dedim ve bekledim. Bir ara beni unuttu sandım. Baktım geliyor, Kadayıf üzeri Dondurma yada Baklava üzeri Dondurma beklemiştim, Kız elinde bir Servis tabağı doruklama dolu geldi. Pişi gibi bi şey içi Dondurma dolu ve meyveler de var, getirdi. Gözüm korktu ama dinlene dinlene yedim hepsini Valla. Sonra da miden Taş gibi oldu. Yaklaşık İki Kilometre yürüdüm sonrasında, anca kendime geldim. Ama tüm gece uyuyamadım. Sabah ezanı ile anca uyudum. Bugün de yarı uykulu dolaştım tüm gün. Tatlının adını sormayı unuttum.
Hayranlıkla okudum. İlk kez bu kadar uzun konuştun farkında mısın.

Açım.

Tercüme edebilir misiniz hocam? Benim Türkçem yetmedi :(
Yeni bir cafeye girmiş. Dondurma istemiş. Yok demişler. Dondurmalı bir tatlı getirmişler. Baya çok koymuşlar galiba. Şişkinlik yapınca sindirsin diye yürümüş falan. Çok yiyince sersemlemiş. Özeti bu.

Hangi romandan bu ;d

Geri