Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
..etrafımda havadan başka bir şey yok. kendimi o kadar tecrit edilmiş hissediyorum ki, üzerimdeki giysiyle aramdaki boşluğu bile algılıyorum”

anlık tiksintilerim başladı. Üzgün hissediyorum. Ya da çok iyi.

evet, tam olarak buyuz:
1000003932.jpg

Son düzenleme:
Uzun zamandır görüşmediğim bazı insanlarla yanyana gelince o insanlarla yoğunlukla görüştüğüm zamanki duygu dünyam sarıyor bedenimi.

Üniversite arkadaşlarım bir vesile geldiler. Akşam oturduk, yedik, içtik o zamanlardaki ruh halimde hissettim kendimi. Sadece iyi hisleri değil, o zamanki üzüntülerimi de hisseder oldum. Zaman mefhumu gerçekliğini yitirdi. Duygu dünyası kendini geçmişteki bir “an”a taşıdı.

İyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemiyorum ama yine de güzel bir şey olduğundan eminim.

benim her hafta en az 1 veya 2 bos gunlerimin olmasi gerekiyor. o bos gunlerimde randevu, disarda isimin olmasini da istemem (bunlari yine calistigim gunlere denk getiriyorum). iste o gun(lerde) mutlaka evde olmaliyim ki, kendimle ilgilenebileyim ve evle ilgili konularda (sevdigim icin) yapabileyim. eger bu bana verilmedigi zaman, hicbir isim rast gitmez ve kendimi mutsuz, fazla yogun ve ''hayat bu mu'' hissiyle robot gibi hissetmeye baslarim. ben nasil bunca zaman fulltime calisabilmisim, sasiriyorum hala. gerci o donemler cokta mutlu degildim. memnundum, ama mutlu degildim. uzun zamandir hem memnun, hem mutluyum *angel emoji*

İmdaaaat diye bağırırsan ben yardıma gelirim.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Geri