Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
sus kepcuk geldin geleli her konunun icindesin
Ya anlamıyorum her konunun içinde olmam neden bu kadar rahatsız ediyor sizi hayırdır ne biçim insanlarsınız ya insan gibi sohbet etmeye kaynaşmaya çalışıyorum olmuyor pardon da ne sanıyorsunuz siz acaba kendinizi espiri yaptım diye kepcuk falan bi kendimize gelin ya ama kabahat bende insan yerine koyup sohbet etmeye çalışıyorum size sizin dilinizle konuşmalı aha böyle hadi selametle bi daha da nerde ne konuşacağıma yada ne kadar konuşacağıma burnunuzu sokmayın

Beyaz zemin üstüne pembe inek desenli bir kupada, limonlu ve şekersiz sallama çay içiyorum.

cocukluk arkadasimla bir konuda konusuyorduk ve ciddiyim, eger ondan ''evet, yap yap yap'' gazini alsaydim (ki almayacagimi biliyordum) yapardim gule gule eglencesine. tabi eger o da bu isin icine girseydi. kendisine de dedim bunu, ''biliyorum'' dedi. iste hala icimde o eski simarik ergenos thalassa'nin kirintilari var, ama ortaya cikmasini engelleyen mantik, yetistirilme tarzi ve dogru cevre. ''sen insanlari kullanmaktan rahatsiz olmazdin. cavur olsaydin cok sey yapardin.'' demisti ve hakli :d degiliz tabi, o ayri *masum angel emoji*

Yaşadığım ne varsa ciddiye alasım gelmiyor Bi gülme tutuyor ve bu bana normal geliyor

Saçma sapan şeylere on binlerce para dökerim gıkım çıkmaz ama mesela sabah yediğim tostun ücreti normalötesi geliyor. Mesela simit dediğin şey maks. 50 kuruş olmalı abi.

hayatimda toplam bir defa mona lisa'ya, uc defa anne frank'a benzetildim, ''bir andirma var'' manasinda ve bugun 3. defaydi. bu insanlar neresiyle bakiyor acaba *angel emoji* *angel emoji*

Geri