wanderlust
Bronz Üye
Gürültüden nefret ediyorum, sinirlerimi bozuyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bırçii kjkjkjALLAH kimseyi açlıkla terbiye etmesin . 5 adet poğacayı nasıl gomdum lan
4688 sayılı kamu görevlileri sendikaları ve toplu sözleşme kanunundan nefret ediyorum, neden diye sormayın.
Ağlayınca aynaya bak renk daha da güzelleşiyor jsjdkdkdkkdBazen gözlerimin yeşili çok derinleşiyor o anlarda aynanın karşısına geçip kendime göz kırpıyor ve kendimi çok sevdiğimi söylüyorum.
Ellerimi tırnaklarımı hafif minik dudağımı olmayan kirpiklerimi kaşlarımı ayağımı gülüşümü piçliğimi masumluğumu ve geri kalan ne varsa herşeyimi seviyorum iyiki böyle dünyaya gelmişim elimden gelse kendime sarılırım Sjsjssj
Koyu çimen SjsjsdAğlayınca aynaya bak renk daha da güzelleşiyor jsjdkdkdkkd
dongusel, son cumlen guldurdu beni. bu yaptigini annem de yapiyor. hatta eski kiyafetleri atmadan once kesiyor hepsini makasla. yazdigin gibi ''bulan kimse yapamasin, kullanamasin, giyinemesin.'' mantigiylaBir şeyi çöpe atarken sökülebilir bir şeyse parçalarına ayırırım. Üşenmem, alırım tornavidayı tek tek tüm vidaları çıkarırım. Acayip zevk veriyor bu. Sonra parçaları ayrı ayrı poşetlere koyup öyle çöpe atarım. Bulan kişi bir daha yapamasın.
Güldüm..cünki inanilmasi güc.İsmet Özel’e bayılıyorum.