Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Ders takibi yapmadım ya, vizelere girdim çıktım devamsızlıktan kalmazsam vizeler iyi.

Vizelerim iyi geçti zam istiyorum.
4 hafta devamsızlık hakkı var. Eğitim fakültesinde devam isterler. Bir de dicle iyi bir üniversitedir. Devamsızlık yapma. Eğitim bilimleri derslerinde takılırsan yardımcı oluruz.

Memleketim olarak söylemiyorum gerçekten Diyarbakır güzel yerdir. Ancak gündüzleri gezmeni tercih ederim gece takılacak pek mekan vs yoktur. Eğer ki Barınma veya yurt sorunu gibi sorunlar olursa Buradan iletişim kurarsan kesinlikle yardımcı olurum.
Uni çevresinde bildiğim kadarıyla Dicle Kültür Cafe var oranın közde çayını mutlaka içmeni tavsiye ederim. Ayrıca Oskar Vip Cafe çok güzel gayet ortamı ve manzarı güzel zamanla benden daha iyi öğrenirsin oraları eğer vaktin vs olursa kesinlikle suriçi sülüklü hana gidip mutlaka ama mutlaka süryani şarabını içmeni tavsiye ederim akabinde son olarak menengiç kahvesinin mutlak tadına bak
Başarılar tebrik ederim
Ekli dosyayı görüntüle 91677

Yakında salt avukat olarak kalmayacağım.

@illusion ve @angie ile birlikte “Kar yağıyor madem ki o zöğretmen maaşlarına zam yapılsın.” deme hazzına ulaşmak için ikinci üniversiteyi okuyorum bu arada xd

Son düzenleme:
Az önce 3 kere üst üste hapşırdım.

Memleketim olarak söylemiyorum gerçekten Diyarbakır güzel yerdir. Ancak gündüzleri gezmeni tercih ederim gece takılacak pek mekan vs yoktur. Eğer ki Barınma veya yurt sorunu gibi sorunlar olursa Buradan iletişim kurarsan kesinlikle yardımcı olurum.
Uni çevresinde bildiğim kadarıyla Dicle Kültür Cafe var oranın közde çayını mutlaka içmeni tavsiye ederim. Ayrıca Oskar Vip Cafe çok güzel gayet ortamı ve manzarı güzel zamanla benden daha iyi öğrenirsin oraları eğer vaktin vs olursa kesinlikle suriçi sülüklü hana gidip mutlaka ama mutlaka süryani şarabını içmeni tavsiye ederim akabinde son olarak menengiç kahvesinin mutlak tadına bak
Başarılar tebrik ederim
Büyücüm uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim. Tavsiyeler de aşırı güzel.

Ama Diyarbakırlıyım ben de. Ez ji amedê me (:

kararsızlıktan, netleşen kararlardan sonra bile yeni alternatifler üretme çabasından bazen nefret ediyorum. üzerinde o kadar konuşulmuş ve zar zor karar verilmiş bir şeyden sonra olması gereken tek şey karara uymaktır. netleşmezse alternatif üretirsiniz…

dramatik-klasik-angelic karisimi bir tip oldugum icin cicek desenli elbiseler yakismiyormus bana. bu cicek desenli elbiseleri giyipte, amish/plain jane gibi duranlara, yani bana ic rahatlatici bir cevap :emoji_womans_hat::emoji_nail_care:

Her gün güne başlarken aynı dörtlüğü tekrarlar ve bir bira açarım..

Cheri cheri lady
Going through a motion
Love is where you find it
Listen to your heart

Kızgınken fena halde kalp kirabiliyorum.
Sakinleşince de kendime kızıyorum nasıl bu kadar ilkel olabiliyorum diye.
Ben canavar değilim ya.
Eğer canavarsam, sen canavarsın :emoji_thumbsup:

Kızgınken fena halde kalp kirabiliyorum.
Sakinleşince de kendime kızıyorum nasıl bu kadar ilkel olabiliyorum diye.
Ben canavar değilim ya.
Eğer canavarsam, sen canavarsın :emoji_thumbsup:
+ bir de sinir edip edip patlayınca vay efendim gözüm dönüyormuş, çok sinirliymişim.
e beni sinir etmesen mi acaba?

Gittiğim yerlerde yemek yeme sıkıntısı yaşıyorum herşeyi yemediğim için davet edildiğimde önemli değil lütfen zahmet etmeyin demekten bıktım.

Benim adam akilli bir dinlenmem lazim.
Söyle en az iki ay.

Bu arada dinlenmek kelimesinin kökü -tin kelimesinden geldigini de aktarayim da, kendi gercegimi paylasmanin bir anlami olsun.
Kisaca su; dinlenmek/ tinlenmek;
Tin altay dil grubunda,doga üstü bir gücü temsil eder.
Tinlenmek; meditasyon, dünyevi islerden cekilmek, kendi icine dönmek.

Geri