Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tebrik ederiiiimmm <3Ekli dosyayı görüntüle 91677
Yakında salt avukat olarak kalmayacağım.
@illusion ve @angie ile birlikte “Kar yağıyor madem ki o zöğretmen maaşlarına zam yapılsın.” deme hazzına ulaşmak için ikinci üniversiteyi okuyorum bu arada xd
Ders takibi yapmadım ya, vizelere girdim çıktım devamsızlıktan kalmazsam vizeler iyi.Tebrik ederiiiimmm <3
Başlamış olmalısın. Nasıl gidiyor?
4 hafta devamsızlık hakkı var. Eğitim fakültesinde devam isterler. Bir de dicle iyi bir üniversitedir. Devamsızlık yapma. Eğitim bilimleri derslerinde takılırsan yardımcı oluruz.Ders takibi yapmadım ya, vizelere girdim çıktım devamsızlıktan kalmazsam vizeler iyi.
Vizelerim iyi geçti zam istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 91677
@illusion ve @angie ile birlikte “Kar yağıyor madem ki o zöğretmen maaşlarına zam yapılsın.” deme hazzına ulaşmak için ikinci üniversiteyi okuyorum bu arada xd
Büyücüm uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim. Tavsiyeler de aşırı güzel.Memleketim olarak söylemiyorum gerçekten Diyarbakır güzel yerdir. Ancak gündüzleri gezmeni tercih ederim gece takılacak pek mekan vs yoktur. Eğer ki Barınma veya yurt sorunu gibi sorunlar olursa Buradan iletişim kurarsan kesinlikle yardımcı olurum.
Uni çevresinde bildiğim kadarıyla Dicle Kültür Cafe var oranın közde çayını mutlaka içmeni tavsiye ederim. Ayrıca Oskar Vip Cafe çok güzel gayet ortamı ve manzarı güzel zamanla benden daha iyi öğrenirsin oraları eğer vaktin vs olursa kesinlikle suriçi sülüklü hana gidip mutlaka ama mutlaka süryani şarabını içmeni tavsiye ederim akabinde son olarak menengiç kahvesinin mutlak tadına bak
Başarılar tebrik ederim
Gel seni kanatlarimin altina alayim,seni egiteyim demek isterdim ama söyle diyelim, bir sorun olursa dm.ddddEkli dosyayı görüntüle 91677
+ bir de sinir edip edip patlayınca vay efendim gözüm dönüyormuş, çok sinirliymişim.Kızgınken fena halde kalp kirabiliyorum.
Sakinleşince de kendime kızıyorum nasıl bu kadar ilkel olabiliyorum diye.
Ben canavar değilim ya.
Eğer canavarsam, sen canavarsın![]()
+ bir de sinir edip edip patlayınca vay efendim gözüm dönüyormuş, çok sinirliymişim.
e beni sinir etmesen mi acaba?