Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkhe bey haklı, geçen buluşma yaptığım kadını tanımakta zorluk çektim. Fotoğraftaki kişiye gerçekten hiç benzemiyordu.Filtredir o.
hala beni övmemiş olman? demek ki sandığım kadar yakın değiliz........................kendini güzel sanan kızlardan çok kendince yakın olduğu kızları güzel diye yorumlayan erkekler var konuda, ilginç..
<33 sanmıyorum ; öyleyim.sdflksd@Stockholm Sendromu ben senin güzelliğini böyle bir tanımlamaya sığdırmamıştım stocksu ondan dolayı olabilir.. sahi sen kendinin güzel sanan kızlardan mısın?asfkmlg
HiçççO degil de birinin kendisini guzel zannetmesi, sizi niye rahatsiz etti onu anlamadim :d
kendini çirkin sanan kadın.....................bir şey uyduramadım dur şimdisdlşfkYorum yapmak isterim ama bu hikayede yanan kim olmak istemiyor bilin bakalım.. ben.. O sebeple kendini güzel sanan kıza selam eder özgüvenine hayran kaldığımı belirtebilirim. Ayrıca ben çirkinim mesela çok şey etmeyin..