Kendini güzel sanan kız

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 890 gün önce görüldü
Arkhe bey haklı, geçen buluşma yaptığım kadını tanımakta zorluk çektim. Fotoğraftaki kişiye gerçekten hiç benzemiyordu.
Hayalet Casper gibi pürüzsüz suratı olan kadının yanına gittiğimde üç kat fondöten vardı yüzünde. Duştan çıkınca görmek lazım kadınları.

Kadınların hepsi güzeldir. Sanıp sanmaması kimseyi ilgilendirmez.

Bizi ilgilendiren;
Fareye peynir vermeyi unutan.
Baksanıza nerelere gelmiş.

kendini güzel sanan kızlardan çok kendince yakın olduğu kızları güzel diye yorumlayan erkekler var konuda, ilginç..

Bu konuyuda kisisellestirmisler.
Ilginc.

Yorum yapmak isterim ama bu hikayede yanan kim olmak istemiyor bilin bakalım.. ben.. O sebeple kendini güzel sanan kıza selam eder özgüvenine hayran kaldığımı belirtebilirim. Ayrıca ben çirkinim mesela çok şey etmeyin..

Yorum yapmak isterim ama bu hikayede yanan kim olmak istemiyor bilin bakalım.. ben.. O sebeple kendini güzel sanan kıza selam eder özgüvenine hayran kaldığımı belirtebilirim. Ayrıca ben çirkinim mesela çok şey etmeyin..
kendini çirkin sanan kadın.....................bir şey uyduramadım dur şimdisdlşfk

NEYSE KONUYU BANA BİR ARA ÖZET GEÇİN.. BEYBİLER. TŞKLER. CAPS LOCK AÇIK KALMIŞ BAĞIRIYOR GİBİ DURUYORUM. ÇOK GÜZEL.

Naptınız burada asda
Bu hikayede yanan Xerath olmuş sanırım

Geri