Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendimi evlenmiş de kaynanayla ayni evde yasiyormus gibi hissediyorum ev icinde ev olmaz W hanimcim...
Seni soruyorlardı
Kesinlikle olmaz Anna hanimcim ama bu durum farkli biraz, iki banka hesabini birlestirmis gibi dusunebilirsin zenginligine zenginlik katmis gibi , bu arada kuma gemisi yururmuste elti gemisi yurumemis, simdi konumuzla ne alakasi var diyeceksin bilemiyorum alakayi ben de kuramadim ama icimden gelen hissel duygular yansidi bir an....Kendimi evlenmiş de kaynanayla ayni evde yasiyormus gibi hissediyorum ev icinde ev olmaz W hanimcim...
Kesinlikle olmaz Anna hanimcim ama bu durum farkli biraz, iki banka hesabini birlestirmis gibi dusunebilirsin zenginligine zenginlik katmis gibi , bu arada kuma gemisi yururmuste elti gemisi yurumemis, simdi konumuzla ne alakasi var diyeceksin bilemiyorum alakayi ben de kuramadim ama icimden gelen hissel duygular yansidi bir an....
Ustumuze kuma olarak geldiklerini dusunursek bu gemi yurur o zaman W hanimcim...
Anna hanimcim orada ufak bir karisiklik olmali, sanirim biz kuma olarak geldik :777207ocs00i2io2: hatira defteri gibi sakladigim, gozum gibi baktigim, sildirmeye kiyamadigim ziyaretci profilimdeki yazilar silinmis, yerine bombos yeni bir sayfa acilmis. Tertemiz yeni sayfamda size gormekten onur duyarim efenim….Ustumuze kuma olarak geldiklerini dusunursek bu gemi yurur o zaman W hanimcim...
Her halinle.... bu arada coolumsu buraya gelmis tehlikenin farkinda misiniz ? Korktum su an....
Ahahaha bu forumda yönetim laf sokuyor, kaos yaratıyor bunu sevdim xd
Ama karşılık verince öğretmen gibi uyarma ve mesaj editleme çabalarına gülüyorum onlar bu durumu sevmeyebilir. Sonuç olarak 7/24 misafir olarak takılmaya devam ederim xd