Kendini baska bir forumdaymis gibi hissetmek

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kendimi evlenmiş de kaynanayla ayni evde yasiyormus gibi hissediyorum ev icinde ev olmaz W hanimcim...

Giren üyeler girmemeye
Girmeyen üyeler de girmeye başlamış
Ortaya böyle bir forum çıkmış

Ya şu konuyu kapayın ya

erdogan_yahu_bunlar_cok_zavalli_ya_h6711_9334d.jpg

Kendimi evlenmiş de kaynanayla ayni evde yasiyormus gibi hissediyorum ev icinde ev olmaz W hanimcim...
Kesinlikle olmaz Anna hanimcim ama bu durum farkli biraz, iki banka hesabini birlestirmis gibi dusunebilirsin zenginligine zenginlik katmis gibi , bu arada kuma gemisi yururmuste elti gemisi yurumemis, simdi konumuzla ne alakasi var diyeceksin bilemiyorum alakayi ben de kuramadim ama icimden gelen hissel duygular yansidi bir an....

Kesinlikle olmaz Anna hanimcim ama bu durum farkli biraz, iki banka hesabini birlestirmis gibi dusunebilirsin zenginligine zenginlik katmis gibi , bu arada kuma gemisi yururmuste elti gemisi yurumemis, simdi konumuzla ne alakasi var diyeceksin bilemiyorum alakayi ben de kuramadim ama icimden gelen hissel duygular yansidi bir an....

Ustumuze kuma olarak geldiklerini dusunursek bu gemi yurur o zaman W hanimcim...

ben de üsteki üyenin nicki görünce aklıma scarlett hanımefendi geliyo.. Kendi yok ruhu var gibi hissediyorum :((( r.i.p.

Ustumuze kuma olarak geldiklerini dusunursek bu gemi yurur o zaman W hanimcim...
Anna hanimcim orada ufak bir karisiklik olmali, sanirim biz kuma olarak geldik :777207ocs00i2io2: hatira defteri gibi sakladigim, gozum gibi baktigim, sildirmeye kiyamadigim ziyaretci profilimdeki yazilar silinmis, yerine bombos yeni bir sayfa acilmis. Tertemiz yeni sayfamda size gormekten onur duyarim efenim….

Kendini şehirler arasın dinlenme tesisindeymiş gibi hisseden bir tek ben değilir gerçi ben dünyadaykende öyle hissediyorum

Eski yönetimin tavır davranış ve tahammülsüzlüğünden dolayı forumu bırakan biri olarak yeniden döndüm foruma. Forum ararken yönetim değişikliğini duyguğumda geldim. İki gün oldu...
Ve sanırım daha iyi olmuş gibi, şuan bana kısa sürede bunu his ettirdi forum.
Özellikle açılan konularla alakasız post ve muhabbetlerin silinmesi sanırım en güzeli... :)
Umarım zamanla daha kaliteli hal alır...

Hiç başka forumdaymış gibi his etmedim. Aksine forumsala ilk üye olduğum, yönetimi kökten değiştirmedikleri o dönemi yaşıyor his ettim bir an...

Ahahaha bu forumda yönetim laf sokuyor, kaos yaratıyor bunu sevdim xd
Ama karşılık verince öğretmen gibi uyarma ve mesaj editleme çabalarına gülüyorum onlar bu durumu sevmeyebilir. Sonuç olarak 7/24 misafir olarak takılmaya devam ederim xd

Ne laf sokmuşum be.
Hanginiz beni yönetimi sevmeye yönlendirdi? Hangi zalım?? Hangi hayinnn??

( Hortlatalım bakalım )

• Beğen
Tepkiler: X
Herkes alışmış gibi görünüyor. .
ne güzel. .

• Beğen
Tepkiler: X
Bazen bu kim şimdi? dediğim oluyor.

Geri