Kendini baska bir forumdaymis gibi hissetmek

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Hanfendi kendisi demek istiyor ki çok güzelsiniz ateş ediyosunuz bu kadar fazla ateş ederseniz bi gün ateş ederler ölürsünüz ben de mezarınızı kazıyım diyo

Yok ben cinsiyet ayırmıyorum hocu. O ruh hali var üzerimde hep. Bir de güzelse, kendine güzel.:cool:

Forumsal kullanıcıların imzalarına boncuk koyu versin sayımızı bilelim

Bizimkilerin zeka seviyesi physis.
IF orjinal üyelerinin seviyesi psyche.

yalnız bu forumda, forumda ne olursa olsun kendi dalgasına bakıp forum oyunu oynayan tipler mevcut. old school forumculuk, ikinci günümde bir veba gibi sardı bedenimi. :D

Sizin baska forumlardaki uyeliginizi inceledim. Gayet naif bir hanimefendisiniz, anladigim kadariyla ortama ayak uyduruyorsunuz. Bir madalya ekleyecegim profilinize

Gölgelerin gücü adina.

Bir forum kaç para ?
Hayır yani Emre bu kadar insanı bu hale düşürmenin sebebi neydi ?
Sen evleneceksin diye, forumları evlendirmenin ne gereği vardı ?

an itibariyle ben

trt stüdyosuna kelepçeyle getirilmiş bagcilar cocugu gibi hissediyorum

arkadaslar mal mısınız siz bu kadar sikayet ettiginiz yere düne kadar ugramıyordunuz elestirmek icin mi sinir bozmak icin mi giriyorsunuz bu yöneticiler fazla sabırlı cıktı cocuk gibisiniz begenmeyen girmeyebilir cok basit

Öyle hissetmiyor değilim ama alışıyoruz yavaş yavaş.

Başlarda hissetmiyordum ama gün geçtikçe anladım biz ayrı dünyaların insanlarıyız :( ajajaiansj.

Tam ne güzel yeni bir forum yeni konular farklı insanlar deyip sayfayı yeniliyorsun ve karşına çıkan başlık;

parayı bulunca emektar kahverengi tuvalet terligi ustune ceyo terligi kuma getiren adamin sorgulanmasi gereken delikanliligi

Geri