Kendini baska bir forumdaymis gibi hissetmek

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
An itibariyle yaşadığım duygu. Sanırım bunun için ciddi bir adaptasyon süreci gerekli. Adapte olabilenler, keyif alanlar kalacaktır. Olamayanlar da doğal seçilim yoluyla elenecektir. Neticede doğada da işler bu şekilde yürüyor.

Örneğin şu anda hiç kullanmadığım, bilmediğim bir temayı kullanmaya çalışıyorum. Hoşuma gitmedi ve yeni bir temaya alışmak bana zor geliyor. Teknik admin vasıflı arkadaşların isteyenin klasik temada, isteyenin ise şu anki temada zaman geçirebilmesini sağlayacak bir eklenti yapması beni mutlu edecektir.

(bkz: bir gecede cahil olduk)

Hanımın ne yapıyor, yaşıyor mu hala?

An itibariyle yaşadığım duygu. Sanırım bunun için ciddi bir adaptasyon süreci gerekli. Adapte olabilenler, keyif alanlar kalacaktır. Olamayanlar da doğal seçilim yoluyla elenecektir. Neticede doğada da işler bu şekilde yürüyor.

Örneğin şu anda hiç kullanmadığım, bilmediğim bir temayı kullanmaya çalışıyorum. Hoşuma gitmedi ve yeni bir temaya alışmak bana zor geliyor. Teknik admin vasıflı arkadaşların isteyenin klasik temada, isteyenin ise şu anki temada zaman geçirebilmesini sağlayacak bir eklenti yapması beni mutlu edecektir.

(bkz: bir gecede cahil olduk)

Footer alanindan forumsalin temasini secebilirsiniz

iki foruma da üyeydim. iki forumun da mantelitesine eğlence anlayışına hakimim dskajh
Bana göre biraz zıt iki forum kitlesi şu an kaynaşmaya çalışıyor. Yanlış anlaşılmalar, anlaşmazlıklar bolca olacaktır.
if kullanıcılarına önerim forumsal kullanıcılarının üzerine çok gitmemeleridir, eğlence anlayışları size biraz farklı gelebilir ancak genel olarak zararsızlar. (zararlılar yok değil) sadece çok fazla ciddiye almıyorlar her şeyi. eğlencelerine bakıyorlar. bu bakış açısıyla yaklaşırsanız eğer içlerindeki poncikliği görebilirsiniz [emoji14]

Son düzenleme:
Kalabalığın, farklı fikirlerin ve yaş aralığının olduğu yerde karmaşa olası.zamanla eğlence haline geleceğine şüphem yok.sadece biraz sabır,empati,esneklik ve anlayış.
Önyargısız, saygı ve sevgi cercevesi içersinde bir forum diliyorum.
Sevgilerimle

Ahahaha bu forumda yönetim laf sokuyor, kaos yaratıyor bunu sevdim xd
Ama karşılık verince öğretmen gibi uyarma ve mesaj editleme çabalarına gülüyorum onlar bu durumu sevmeyebilir. Sonuç olarak 7/24 misafir olarak takılmaya devam ederim xd

Eski sıradan ve milattan önce kalma temadansa, şu an kullandığımız tema çok daha iyi. Alıştıkça seveceksiniz.

Yine siz iyisiniz ben kendimi başka biri gibi hissediyorum

Geri