kendine yürünüldüğünü sanan kız

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ne gömmüşsünüz gören de şu zamana kadar hiç kimsenin size yürüdüğünü düşünmemiş insanlarsınız sanar. Abartmayın yahu.
Yorumuma gelince hiç umursamam normalde ha bo.unu çıkarıyorsan evet öyle sanarım. Yok mu cesaretin gelme o zaman napayım?

Ha yurumus, ha yurumemis, fazla gereksiz samimiyet iyi degil. N'olur n'olmaz bi sinirli bakis atarsin, isini garantiye almis olursun.

Aman burda bi üye vardı profiline her gireni potansiyel yürücü sanıyordu aboo

Gittikçe yükselten bir aktivite içinde olup kardiyo mu yapmak gerek:)
Yavaş yürüyüş etkili mi:)

yolu tarif et

ufaktan sıkıldıkça yürürüm

"Beni gözleriynen yediler" modunda gezenler var cidden de lakin bu tarz kişiler genelde kardeş olayına girmez çünkü bu durumdan hoşlandıkları için zaten bu gibi fikirlere kapılır. Kardeş diyorsa gardını almıştır samimiyeti yanlış anlaşılsın istemiyordur. Bak ben sana o gözle bakmıyorum ve bakmayacağım sonra yanlış anlaşılma olmasın demektir bu. Malum erkekler iki gülücük atınca aha valla bu kız bana yanık, iş atıyor diyebilecek varlıklar olabiliyor kimi zaman.
Ayrıca erkekler içinde yürüdükleri halde sen hayırdır denince ne münasebet diyip atarlananları napacağız?

- Bugün çok güzel olmuşsun
- Ben arkadaş kalalım istiyorum

Bir başka zaman bir başka insan

- O bahsettiğin yönetmenin adı neydi
Sessizlik

En güzeli hali hazırda evli yada sağlıklı ilişkisi olan bayanlar :T:

Stalk yapiyolar demekki .d

Ben soruyorum öyle bir şey düşününce direkt.
Ne kasicam kendimi.
Olay netlessin.

Kendini artık ne kadar yükseklerde görüyorsa..

Dhdjjdjfjsjdj telefonun azizliği ile yanlış konuya gelmişim. Buraya da serpiştireyim.
Canı sağ olsun o kızın da. Yürünülmesine ihtiyacı olabilir. Algı yaratıyor belki :d

bazen de -eğer öyle bir durum varsa- anlasanız iyi olur, yoksa istemeden ümit verip kibarca reddetmeye çalışırken benim gibi gerginlikten burnunuz kanayabilir:d

Ben genelde anlamadığım için karşıdaki insan direkt sen anlamıyosun galiba diyerek olaya dalıyor.

Her sorulan soruya SANANE cevabını veren kızdır. NET :D

Geri