kendine yürünüldüğünü sanan kız

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sanmaya devam etsin :bekle belki o şeyi çok düşünürse falan gerçekleşir sdslşdş

Basit bir Merhaba yi bana yürüdü diye düşünüyor ise ayip tabi.

Ama telefon numarasi istiyor ise;
Devamlı sosyal mecralardan yazıyor ise;
Görüşme teklifi ediyor ise,

Kız yürüyor demekte haklı bence .

ha anladım tamam

fazla umutlu ama aynı zamanda içine çok kapanık bayandır

Biri vardı 30 gün ban yiyen hiç sevmediğim biri öyle sanıyordu yavrucak, hani bana tavrını sorguladığım için sandı sanırım :asd: 7 yaş büyüğüyüm ne yürücem :asd:

Bunu gereksiz düşünende var düşünmeyen de bazı kadınlar vardır ki hayatı çok iyi tanıyan onlara kimlerin yürüdüğünü de çok iyi bilir ama bu kadınlar gardını almıştır

Şimdi saçma sapan şeylerden bu sonuca varıyorsa, muhtemelen ergendir. Ay ben orta okuldayken çok fazla vardı bunlardan. Sorsan, herkes bunlara aşıktı. "Yahu salak mısın, manyak mısın?" da diyemiyorsun, çünkü annen öğretmiş, "salak, manyak denmez, çok ayıp." Şimdi olsa, "Sorunların mı var arkadaş?" derim mesela.

Bir de gerçekten bu eylemi gerçekleştirenler var, muhatabınız da her daim arkadaşça yaklaşmıyor olabilir. Onu anlar insan sanki. Yukarılarda yazılmış misal. O zaman, orada başka bir durumlar vardır. Yani bazen haklı da olabilir kızlar. Aman ne bileyim ya, geçmişim şuraya, uzman gibi konuşuyorum. Bence açık açık söyleyin de kimsenin kafası karışmasın. Huf canım sıkılıyor he

patatesin kilosu da kaç olmuş öyle ya

y%C3%BCr%C3%BCyelim-denilen-k%C4%B1z%C4%B1n-ama-ben-bakireyim-demesi_512095.jpg

Daha çok kendini beğenmiş kızların egoları yüzünden düşündükleri düşünce tarzıdır.

yeni bir üyenin sorusuna cevap verip konuşma bittikten sonra , "eywallah hacı" diğip bida mesaja cevap vermeyen bayandır.
o eywallah cümlesi çok şeyi anlatır.

bkz:soru sormaya çekinilen kızlar

-Merhaba Oguz
+Merhaba

(Oguz'un dusuncesi: Bu kiz kesin beni istiyor, beni seviyor) gibi durumlar mi?

Geri