Tuzla'dakine gitmiştik. Tuzla başlı başına balon gibi geliyor bana, belki de önyargıdan kaynaklı. alşskdmlasdAjsmxjsj hangisine gittin bide bostancıda var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tuzla'dakine gitmiştik. Tuzla başlı başına balon gibi geliyor bana, belki de önyargıdan kaynaklı. alşskdmlasdAjsmxjsj hangisine gittin bide bostancıda var
Doğrudur xd yine de hiç yokdan iyiTuzla'dakine gitmiştik. Tuzla başlı başına balon gibi geliyor bana, belki de önyargıdan kaynaklı. alşskdmlasd
Oraları hiç denemedim valla. Sadece kadıköy taraflarına giderken dağ yolunu kullandığım için yakınından geçiyorum o kadarDoğrudur xd yine de hiç yokdan iyi
uğurmumcu taraflarında mangallık güzel yerler var benim mekanlarım oralar orman olacak![]()
Neredesin xd semtOraları hiç denemedim valla. Sadece kadıköy taraflarına giderken dağ yolunu kullandığım için yakınından geçiyorum o kadar![]()
Anadolu yakasının doğusunda alskndlaNeredesin xd semt
Deneyebilirsn güzel aile ortamı yerler
Kadıköyde de güzel rakı içilir ama sahte değilse sjsnsnnd
Orası neresi ya açık açık yazsana xdAnadolu yakasının doğusunda alskndla
Kadıköy'de genelde hayalperest'e gidiyoruz, rakımızı kendimiz götürüyoruz. aasdlka
Yok yok gelmeyin, son 1 yılda çok kalabalıklaştı zaten aslkmdalsOrası neresi ya açık açık yazsana xd
Güzel mi biz de gidelim
Rakıyı alıp gitmek daha iyi güvenilmez dışarıya
Ay tamam gitmeyiz aa gıcık mısınYok yok gelmeyin, son 1 yılda çok kalabalıklaştı zaten aslkmdals
Kült'ün konusunu daha fazla dağıtmayalım aslkdas