kült ablası
Altın Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Satın alıp kendimiz pişiriyoruz.Kendimiz pisirince para mı veriyoruz?
maltepe mi ataşehir mi? bir de çok dumanaltı oluyor muÇınaraltı mangalbaşı.
İşten ayrılan bir arkadaşa veda için gitmiştik, gayet iyiydi.
işaretlediğim gibi hiç göremedim istanbulda ama ya. o görselini koyduğum yer direkt dumanı etrafa salmadan çekiyorAnlamazlar diye ocağı işaretlemiş bi de...
Maltepedeki. Izgara masanın ortasında, üstünde havalandırma sistemi var, duman olmuyor.maltepe mi ataşehir mi? bir de çok dumanaltı oluyor mu
işaretlediğim gibi hiç göremedim istanbulda ama ya. o görselini koyduğum yer direkt dumanı etrafa salmadan çekiyor
süper. çok tesekkür ederimMaltepedeki. Izgara masanın ortasında, üstünde havalandırma sistemi var, duman olmuyor.
Canlı müzik de vardı, gecenin sonuna doğru millet halay çekiyordu.
Canlı müzik de varmış okito o zaman ksksksks halay olması üzücüCanlı müzik de vardı, gecenin sonuna doğru millet halay çekiyordu.
Burası güzel evet maltepedeki yerine gitmiştik. Şuan fiyatları tam olarak ne kadardır bilemiyorum gerçi ama yine piyasadaki çoğu yer kadardır.Çınaraltı mangalbaşı.
İşten ayrılan bir arkadaşa veda için gitmiştik, gayet iyiydi.
avrupa. ama avrupuda anadoluda önerebileceğiniz mangal dışında buraya mutlaka git dediğiniz bi yer varsa da -meyhane, gece klubu, yemekciler, kahvaltıcı- öneriye açığım<3hangi tarafdaa olacak
Anadoluyu bilmiyorumda tuzla da güzel mekanlar var : D zeytin resteurantavrupa. ama avrupuda anadoluda önerebileceğiniz mangal dışında buraya mutlaka git dediğiniz bi yer varsa da -meyhane, gece klubu, yemekciler, kahvaltıcı- öneriye açığım<3
Ajsmxjsj hangisine gittin bide bostancıda varKonunun uzmanı demiştim. aslkdalsda
Yalnız zeytin bir tık popülarite balonu gibi geldi bana, beğenmemiştim gittiğimde.