Kendimi bu kadından nasıl kurtaracağım

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
9 yıldır evliyim, derdim büyük. Eşime ihanet ettim. Nasıl yaptım inanın bilmiyorum. Eşimi iş yerimden bir hanım arkadaşım ile aldattım. Size söylemekten dahi utanıyorum. Üç senedir bu hanımla aynı işteyiz o hanım da evliydi. Önceleri normal sohbet ederdik sonrasında sohbetlerimiz özelleşti, birbirimizi konuşur vaziyete geldik. Ben müsade etmedim başta kadın kendi geliyordu ve evet bir yerden sonra hoşuma gitti, hep iltifat ediyordu. Benim eşim daha soğuk bir kadındı. Bazen kavgalarımızda bağırdığım oluyordu, “Yapma” dediğim, kısıtladığım oluyordu onu. Bu kadınla münasebetim ise gerçek anlamda boşluğuma geldi. Son 4 ayda oldu. “İş çıkışı kahve içelim istersen” dedi. Ben de gittim, niye gittim bilmiyorum. Hoşlandım, bakışmalar etkiledi beni ve anlayamadan sevgili olduk. Onunla otele gittim bir saat sonra ise eve gittim. İlk defa yaptım ve birdaha da yapmadım, pişman oldum. Eşimin yüzüne bakamadım, anlayacak diye ödüm koptu. Şimdi bu hanım benim peşimi bırakmıyor bana devamlı mesaj atıyor, arıyor. “Ne zaman görüşeceğiz?” diyor. Bu yaptığımızı yapmak istemediğimi eşimi sevdiğimi söylediğim ancak o zaman da “Bunu yapamazsın. Sen beni kullandın, eşini arayacağım” dedi. Kendimi bu kadından nasıl kurtaracağım?

Aynı iş yerinden bir kadınla ilişki yaşamak pek akıl karı değil. Bir de evli halinle bunu yapmışsın geçmiş olsun. İşten ayrılaman gerekiyor.

Bu erkeklerin derdi ne yaaaa? Bu doyumsuzluk nedir? Aç köpekler :/

ben akşam evde oturuyordum, sen dış kapı acil, yatak hazırlan.
kadın gel kucağıma otur.
şimdi nasıl kurtulabilirim bu durumdan, karıma da ayıp oluyor ya hu.

Bakışmalar etkilemiş ve aniden sevgili olmuşmuş. :D :D

Lan köpekler bile belli bir dönem bekliyor çiftleşmek için. Ne kadar da meyillisiniz hemen "aniden" etkilenip birbirinize vermeye..

Varmış eşinin bir bildiği,beter ol yeğenim.

Önceleri normal sohbet ederdik sonrasında sohbetlerimiz özelleşti, birbirimizi konuşur vaziyete geldik. Ben müsade etmedim başta kadın kendi geliyordu ve evet bir yerden sonra hoşuma gitti, hep iltifat ediyordu. Benim eşim daha soğuk bir kadındı. Şimdi bu hanım benim peşimi bırakmıyor bana devamlı mesaj atıyor, arıyor. “Ne zaman görüşeceğiz?” diyor. Bu yaptığımızı yapmak istemediğimi eşimi sevdiğimi söylediğim ancak o zaman da “Bunu yapamazsın. Sen beni kullandın, eşini arayacağım” dedi. Kendimi bu kadından nasıl kurtaracağım?

Evli erkekle ilişki yaşayan kadın zaten iyi niyetli değildir ve eşin duyup boşanması için her yolu dener, yaşadıkları ilişkiyi de her yerde anlatır.

Eşi ile oturup bu sorunu açıkça konuşması gerekiyor, eş ne tepki verir bilinmez ancak başka türlü kurtulması mümkün olmayacaktır. Bu tip ihanet olaylarında sadece eş değil, tüm yakın çevre ve iş çevresi de bir şekilde öğreniyor. Varsa çocuklar da mağdur oluyor. Bu sebeple ilk baştan ihanet etmemek gerekiyordu.

Ay 100 yıllık yegane sorunum, hiç pesimi bırakmazlar, öf bi' gidin.

9 yıldır evliyim, derdim büyük. Eşime ihanet ettim. Nasıl yaptım inanın bilmiyorum. Eşimi iş yerimden bir hanım arkadaşım ile aldattım. Size söylemekten dahi utanıyorum. Üç senedir bu hanımla aynı işteyiz o hanım da evliydi. Önceleri normal sohbet ederdik sonrasında sohbetlerimiz özelleşti, birbirimizi konuşur vaziyete geldik. Ben müsade etmedim başta kadın kendi geliyordu ve evet bir yerden sonra hoşuma gitti, hep iltifat ediyordu. Benim eşim daha soğuk bir kadındı. Bazen kavgalarımızda bağırdığım oluyordu, “Yapma” dediğim, kısıtladığım oluyordu onu. Bu kadınla münasebetim ise gerçek anlamda boşluğuma geldi. Son 4 ayda oldu. “İş çıkışı kahve içelim istersen” dedi. Ben de gittim, niye gittim bilmiyorum. Hoşlandım, bakışmalar etkiledi beni ve anlayamadan sevgili olduk. Onunla otele gittim bir saat sonra ise eve gittim. İlk defa yaptım ve birdaha da yapmadım, pişman oldum. Eşimin yüzüne bakamadım, anlayacak diye ödüm koptu. Şimdi bu hanım benim peşimi bırakmıyor bana devamlı mesaj atıyor, arıyor. “Ne zaman görüşeceğiz?” diyor. Bu yaptığımızı yapmak istemediğimi eşimi sevdiğimi söylediğim ancak o zaman da “Bunu yapamazsın. Sen beni kullandın, eşini arayacağım” dedi. Kendimi bu kadından nasıl kurtaracağım?
sen de kocasını ara.

Geri