Kendimi bu kadından nasıl kurtaracağım

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kadinin kocasi sizi silah ile oldurup son kursunuda kendi kafasina skar gibi duruyor. Bilindik senaryolar artik..
@leavemealone kadinin kocasini aramasi daha sakat moruk. Ya esinin buyusune kapilmis hastalikli bir ask yasiyorsa ve kadin adamdan bu yuzden bunalmissa ki ihtimal dahili.
Kadinlar erkeklik ile fazla pasiflik arasinda soguma gibi seyler yasayabilirler. Adam da ya benimsin ya kara topragin digip assalik kompleksi ile boyle bir trajedi yapabilir.
Gerci yazi lozana benziyor ama

Kadinin kocasi sizi silah ile oldurup son kursunuda kendi kafasina skar gibi duruyor. Bilindik senaryolar artik..
@leavemealone kadinin kocasini aramasi daha sakat moruk. Ya esinin buyusune kapilmis hastalikli bir ask yasiyorsa ve kadin adamdan bu yuzden bunalmissa ki ihtimal dahili.
Kadinlar erkeklik ile fazla pasiflik arasinda soguma gibi seyler yasayabilirler. Adam da ya benimsin ya kara topragin digip assalik kompleksi ile boyle bir trajedi yapabilir.
Gerci yazi lozana benziyor ama
beni 2 dk'da manipüle ettin çok tehlikeli birisin

yanında osur
kadınlar yanlarinda gaz çıkaran erkeklerden ayriliyormus

Evlilik dışı ilişki yaşayıp da bunun gizli kalacağını ya da ilişki yaşadıkları kişinin şantajına / baskısına maruz kalmadan eşlerinin öğrenmeyeceğini sananlara şahsen ben de hiç üzülmüyorum. İş ve aile çevreleri de öğrendiğinde tüm saygınlıkları yerle bir oluyor.

İkisi de evli kadın takıntılı sadece igrencsiniz bosanin birbirinizle evlenin sonrasında da birbirinizin bkunda boğulun

Eee o bku yiyorsan sonuçlarına katlanacaksın. Eşini sevdiğin oteldeki işin bittikten sonra mı aklına geldi?

Geri