Oyun Kendime not

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 275 gün önce görüldü
Çok göze batma :d

sen tacizi küfür falan sanıyorsun sanırım?
şimdi ben sizin savaşınıza dahil olmak istemem, ve sizler gibi kalu bela'dan beri burada değilim. o nedenle klaus'un birilerini taciz ettiğine tanık olmadım.
sanırım taciz olarak nitelendirdiklerin "of bir gülüşü var sAd" ya da "ne tatlı kız oyş" gibi şeyler ise bunların taciz sayılabileceğinden şüpheliyim.
keza doğrudan birilerine yönelikse iş değişir fakat gözlemlediğim kadarıyla bu söylevleri gayb'a karşı dile getiriyor.

eğer klaus'un birilerini alenen taciz ettiğine dair kanıtın var ise talebi üzere göstermelisin.

eğer klaus'un tırnak içerisinde belirttiğim söylevleri üzere, tacizci ithamında bulunuyorsan da bu ithamın bence biraz beyhude kalır.

up uzun yazdım inş. başıma bir şey gelmez slslsji

bkz. kimsenin fedaisi değilim.

sözel tacizden kasıt @Sux rahatsız edici sözlerinden bahsediyorum. tedirgin eden, raharsız eden sözlerinden. bu defalarca yaşandı, burada bunu yaşayan pek çok üye oldu, yaşından vurulmaya çalışılan, anlığa foto atınca fiziği üzerinden eleştirilen, profil fotosuna kim kardashian'ı koyduğu için sahtekarlıkla suçlanan, boyu üzerinden hakarete uğrayan... nick verilmeyince bu onu daha kabul edilebilir hale getirmiyor. ben nick verip hem mevzuyu uzatmak istemiyorum, hem de onları mevzuya çekmek istemiyorum. oyş mevzusu değil yani. bence uzatmayalım sux. seni severim. uzatmak istemiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sözel tacizden kasıt @Sux rahatsız edici sözlerinden bahsediyorum. tedirgin eden, raharsız eden sözlerinden. bu defalarca yaşandı, burada bunu yaşayan pek çok üye oldu, yaşından vurulmaya çalışılan, anlığa foto atınca fiziği üzerinden eleştirilen, profil fotosuna kim kardashian'ı koyduğu için sahtekarlıkla suçlanan, boyu üzerinden hakarete uğrayan... nick verilmeyince bu onu daha kabul edilebilir hale getirmiyor. ben nick verip hem mevzuyu uzatmak istemiyorum, hem de onları mevzuya çekmek istemiyorum. oyş mevzusu değil yani. bence uzatmayalım sux. seni severim. uzatmak istemiyorum.

klaus hala aynı şeyi anlatıyorsun djsj bi çekil da. fave'ye iki çift lafımız oldu herhal ama dostlarımıza ortada ikaz yapmayız biz. dert etme sen. haydi ilerle.
Guzel resimdi amaaa

@Klaus raporlarini goruyorum tekrar tekrar gozumuze sokmana gerek yok ama islem yapmiyorum islem yapacak birsey goremiyorum yinelemeye devam ederswn uzaklastiracagim seni

ben raporlamamıştım ama jfsdkfj @Sezen e ne oldu şimdijdsjf ben alışığım ya, genelde kendi kendime söyleniyor gibi kalıyorum kfld sen de alışırsın......

Ikinci şansa gerek yok , insanlar asla değişmez.

Kervanla birlikte ol ama yalnız yürü .

Çok seviyorum, çünkü herkesi seviyorum.

Geri