Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şimdi ben sizin savaşınıza dahil olmak istemem, ve sizler gibi kalu bela'dan beri burada değilim. o nedenle klaus'un birilerini taciz ettiğine tanık olmadım.sen tacizi küfür falan sanıyorsun sanırım?
Guzel resimdi amaaasözel tacizden kasıt @Sux rahatsız edici sözlerinden bahsediyorum. tedirgin eden, raharsız eden sözlerinden. bu defalarca yaşandı, burada bunu yaşayan pek çok üye oldu, yaşından vurulmaya çalışılan, anlığa foto atınca fiziği üzerinden eleştirilen, profil fotosuna kim kardashian'ı koyduğu için sahtekarlıkla suçlanan, boyu üzerinden hakarete uğrayan... nick verilmeyince bu onu daha kabul edilebilir hale getirmiyor. ben nick verip hem mevzuyu uzatmak istemiyorum, hem de onları mevzuya çekmek istemiyorum. oyş mevzusu değil yani. bence uzatmayalım sux. seni severim. uzatmak istemiyorum.
klaus hala aynı şeyi anlatıyorsun djsj bi çekil da. fave'ye iki çift lafımız oldu herhal ama dostlarımıza ortada ikaz yapmayız biz. dert etme sen. haydi ilerle.
Guzel resimdi amaaa
Kylie Jenneri tanimiyanda ne bilim..kdksj bence de, bu senin sahtekar oluşunu değiştirmiyor... ksksn
Kylie Jenneri tanimiyanda ne bilim..
Aman ha kylie ha kimkylie jenner mıydı kız, kim gibi kalmış aklımda... OLSUN
Şemiko kam kış felan. Aman olacagi buyduben raporlamamıştım ama jfsdkfj @Sezen e ne oldu şimdijdsjf ben alışığım ya, genelde kendi kendime söyleniyor gibi kalıyorum kfld sen de alışırsın......
Şemiko kam kış felan. Aman olacagi buydu![]()